ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Aλλάζει «ταυτότητα» o Χατζηνικολάου

Στον όμιλο και ο Νίκος Στραβελάκης ως διευθυντής σύνταξης της Real News

Φιλόξενη επαγγελματική στέγη στον όμιλο των Κουρή – Χατζηνικολάου βρήκε ο Νίκος Στραβελάκης που αποχώρησε παραιτούμενος από το Mega. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση:
«Στο δυναμικό του Real Group ανήκει από σήμερα ο Νίκος Στραβελάκης. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής αναλαμβάνει τη θέση του διευθυντή σύνταξης της εφημερίδας Real news αλλά θα συμμετέχει και με εκπομπή στο πρόγραμμα του ραδιοφώνου του ομίλου, Real fm 97,8. Ο έμπειρος δημοσιογράφος ενισχύει τη δυναμική του Real Group σε μία περίοδο έντονης επικαιρότητας και σοβαρών πολιτικών εξελίξεων
Το θέμα είναι αν στην κυριακάτικη εφημερίδα παραμένει ο μέχρι χθες διευθυντής σύνταξης Δημήτρης Μιχαλέλης και εάν την διεύθυνση σύνταξης θα την μοιραστεί με τον  τηλεοπτικό..
Στραβελάκη. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κι ο Μιχαλέλης τηλεοπτικός ήταν μέχρι που πήγε στην Real news. Πάντως μέχρι και το φύλλο της Κυριακής 23/8/2015 την δημοσιογραφική  «ταυτότητα» της εφημερίδας συνέθεταν οι κάτωθι :
- Εκδότης- διευθυντής: Νίκος Χατζηνικολάου
- Σύμβουλος έκδοσης: Χρήστος Πασαλάρης
- Διευθυντής έκδοσης: Bασίλης Τριανταφύλλου
- Διευθυντής σύνταξης: Δημήτρης Μιχαλέλης
- Αρχισυντάκτες: Ανδρέας Σαλεμής, Βασίλης Σκουρής, Σωτήρης Καψώχας, Γ. Ντουδεσκέας