ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Γιατί η Νάνσυ «θάβει» συνεχώς την ομόσταβλη Ελεωνόρα;

Δουλεύουν στο ίδιο κανάλι, έχουν τον ίδιο εργοδότη, πληρωνονται από το ίδιο λογιστήριο.
Κι όμως η μία επιμένει να θάβει την "συνάδελφο" της, μέσω της στήλης τηλεκριτικής στο περιοδικό ΤV Eθνος αλλά και γενικώς όπου βρεθεί κι όπου σταθεί.
Ο λόγος για την δημοσιογράφο Νάνσυ Νικολαΐδου η οποία πλαισιώνει ταυτόχρονα και το πάνελ της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» του καναλιού "Ε" όπου εργάζεται η εκφωνήτρια του δελτίου ειδήσεων κι όψιμη ρεπόρτερ Ελεονώρα Μελέτη.
Η Νικολαΐδου μέσα από τη στήλη της ασκησε ξανά σκληρότατη κριτική εναντίον της "συναδελφου" της, κατηγορώντας την παρουσιάστρια και τους άλλους συντελεστές του κεντρικού δελτιου ειδήσεων του "Ε", για πραγματική άγνοια του αντικειμένου τους, για τεμπελιά και για τάση υποτίμησης όλου αυτού που έχουν κληθεί να κάνουν.
Θυμίζουμε οτι η Νάνσυ  Νικολαΐδου - που αν και μοιράζεται την ίδια τηλεοπτική «στέγη» με την..  Ελεονώρα Μελέτη, την είχε «περιποιηθεί» ξανά μέσα από την κριτική της για την εκπομπή "Hashtag" ενώ είχε ξανασχολιάσει αρνητικά την απόφαση της συναδέλφου της να παρουσιάσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ETV λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω αν, στο πλαίσιο της γενικότερης ενημέρωσης και κάλυψης όλων αυτών των γεγονότων που συμβαίνουν στην Ελλάδα της κρίσης, αυτό που μας έλειπε ήταν η Ελεονώρα Μελέτη να το κάνει αυτό και με τον δικό της τρόπο»!..

Αναμένεται η αντίδραση της Ελεονώρας Μελέτη που ως γνωστόν δεν μασάει τα λόγια της και κατά καιρούς έχει απαντήσει σε άπταιστα «γαλλικά» σε δημοσιογράφους που έχουν γράψει κάτι εναντίον της. Μαλιστα έχει κάνει μάλιστα λόγο για «ζηλόφθονες συναδέλφους που είναι ανίκανοι  να κάνουν ό,τι κάνει αυτή» και πως την «ζηλεύουν επειδή είναι όμορφη, επιτυχημένη και αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό»...