ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Τέλος ο Σταύρος Λυγερός από το Real Group

Εκτός του Real Group φαίνεται να βρίσκεται πλέον ο γνωστός και καλός δημοσιογράφος, Σταύρος Λυγερός που απομακρύνθηκε τόσο από την εφημερίδα, όσο και από το ραδιόφωνο του ομίλου.
Επίσημες ανακοινώσεις δεν υπάρχουν και ούτε πρόκειται να υπάρξουν εδώ που τα λέμε. Άλλωστε η όποιας μορφής απόλυση είναι... σιωπηρή, προσπαθούν όλοι τους να περάσει κάπως πιο ανώδυνα η απόμακρυνση, χωρίς θόρυβο. Τις τελευταίες ημέρες δεν βγήκε ο Λυγερός και στο μαγκαζίνο του σταθμού, στον Γιάννη Παπαδόπουλο και την Κατερίνα Ακριβοπούλου ώστε να κάνει το εύστοχο, ως συνήθως, σχόλιό του. Επίσης η στήλη του δεν υπήρχε αυτή την Κυριακή, στην Realnews.
Σύμφωνα με πληροφορίες του e-tetRadio ασκήθηκαν κάποιου είδους πιέσεις για την.. 
απομάκρυνσή του - θα μπορούσε να τις πει κάποιος και... εξωθεσμικές (όχι, απαραιτήτως, αμιγώς πολιτικές). Βέβαια την πολυφωνία του «Real 97.8» και της εφημερίδας δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κανένας. Δεν ήταν οικονομικής φύσεως το θέμα, πάντως.
Στο Μαρούσι «θεωρούν» πως ο δημοσιογράφος βρίσκεται σε άδεια - να δούμε μετά αν θα συνεχίσει στην εργασία του...
Δ. Κανελλόπουλος