ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 7 Ιουλίου 2014

Βασανισμένος...

Πολλά τα χτυπήματα της μοίρας για τον 60χρονο Πέτρο Κωστόπουλο τα τελευταία δύομισι χρόνια. Μετά την ελεύθερη πτωση του, στις αρχές του 2012, από την κορυφη της εκδοτικής επιτυχίας, περιήλθε σε καθεστώς κλινικής κατάθλιψης επί 12 μήνες. Ενα καθεστώς που τον μετέτρεψε από βασιλιά του εκδοτικού life style κατεστημένου, σε σκιαγμένο κουνέλι.
Και από εκεί που - σύμφωνα με τα λεγόμενά του- ήταν κλεισμένος μες στο σπίτι επί μήνες, με χούφτες χαπάκια και δεν μπορούσε να σηκωθεί ούτε από το κρεβάτι του, τον λυπήθηκαν οι Κυριακού και τον πήραν ως υπάλληλό τους στην εταιρεία «ΔΑΦΝΗ Επικοινωνίες», δινοντάς του όμως ένα "τυφλό" γραφείο χωρίς θέα!..
Στη δούλεψη των «γλυκύτατων Κυριακού» ο Πέτρος άντεξε κανα τρίμηνο και μετά έφυγε...
Κι έπειτα ήρθε η τηλεόραση. Πρώτα Βράδυ (στον ΑΝΤ1) κι ύστερα πρωί (στο Μega) όπου ανέλαβε ..  τον θλιβερό ρόλο διασκεδαστή της κάθε πικραμένης νοικοκυράς. Τελικά όμως ούτε εκεί τον ήθελαν και τον έδιωξαν πρόωρα μετά από μία και μόνο σεζόν.
Με το που έκλεισε άδοξα τον σύντομο κύκλο του σαν παρουσιαστής πρωινάδικου ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα: η επί 20 χρόνια σύντροφός του Τζένη μη αντέχοντας άλλο μαζί του, τον χώρισε!.. Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι Κωστόπουλος και Μπαλατσινού δημοσιοποίησαν οι ίδιοι τον χωρισμό τους μέσω των σάιτ που έχουν. Φυσικά ουδείς κατάλαβε τον λόγο για τον οποίο με δημόσια ανακοίνωσή τους κρεμάστηκαν από μόνοι τους στα μανταλάκια γνωστοποιώντας στο κοινό ότι δεν είναι πια ζευγάρι. Mάλλον θα είναι καμιά καινουργια μόδα γιατί όπως μας είπαν το έχουν κάνει κι άλλοι... «επώνυμοι» (η κουμπάρα Μενεγάκη κλπ).
Ακολουθεί το κείμενο με το οποίο το πρώην ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του:
«Μετά από πολύ πόνο, αλλά κι αμηχανία, εξαιτίας του δημοσίου χαρακτήρα της ανακοίνωσης, θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι δεν είμαστε πια ζευγάρι.
Αφού προσπαθήσαμε και οι δύο για αρκετό καιρό να σώσουμε τον γάμο μας, καταλήξαμε στην απόφαση να χωρίσουμε και να διατηρήσουμε ανέπαφα όλα τα αποθέματα αγάπης και αλληλοεκτίμησης. Παραμένουμε πάνω απ” όλα οικογένεια και ομάδα στη δουλειά μας.
Οι ωραιότεροι καρποί των 20 χρόνων σχέσης και 18 χρόνων γάμου είναι τα τρία υπέροχα παιδιά μας, στα οποία ως γονείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το περιβάλλον μιας αγαπημένης οικογένειας. Η ψυχική τους ισορροπία και ασφάλεια είναι η σημαντικότερη προτεραιότητα στη νέα μας ζωή και θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα κάθε βοήθεια σε αυτή μας την προσπάθεια.
Τζένη Μπαλατσινού, Πέτρος Κωστόπουλος».

Υ.Γ Μετά από όλα αυτά ο Κωστόπουλος θα στριμωχτεί με την «πλέμπα» στις ξαπλώστρες της Μυκόνου καπνίζοντας πούρα και πίνοντας μοχίτο για να ξεχάσει τα βάσανά του...