ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Συμφωνήσαμε στο ημίχρονο να μην τους ξεφτιλίσουμε άλλο...

Τι αποκάλυψε ο Ματς Χούμελς για το διασυρμό των Βραζιλιάνων

Την ώρα που η Βραζιλία «βράζει» μια αποκάλυψη απο το στρατόπεδο των Γερμανών ήρθε να ρίξει λάδι στη φωτιά.
Oι Γερμανοί συμφώνησαν στο ημίχρονο του ημιτελικού με τη Βραζιλία, να μην συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό (είχαν βάλει ήδη πέντε γκολ) και διασύρουν περισσότερο την ομάδα του Σκολάρι. Αυτό αποκάλυψε αμυντικός της Ντορτμουντ, Ματς Χούμελς, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Αυτό που είπαμε ήταν ότι έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι, αλλά να προσπαθήσουμε να μην τους ξεφτιλίσουμε. Πρέπει να δείχνεις σεβασμό σε έναν αντίπαλο όπως η Βραζιλία και εμείς..   το κάναμε προσπαθώντας να μην βάλουμε περισσότερα γκολ. Απλώς κάναμε το παιχνίδι μας για 90 λεπτά».
Σχετικά με τον τελικό της Κυριακής απέναντι στην Αργεντινή (πέρασε νικώντας την Ολλανδία στα πέναλτι με 4-2) ο Χούμελς είπε: «Θα πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι. Ξέρουμε πόσο δύσκολος θα είναι ο τελικός. Θα γίνει σίγουρα μάχη και γνωρίζουμε πως αν χάσουμε την Κυριακή, ό,τι συνέβη στον ημιτελικό, θα ξεχαστεί και δεν θα έχει αξία».