ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014

O εκδότης μας είναι καλός!

Και η ζωή είναι ωραία με έναντι...
Έναντι για το ενοίκιό σου, τις άπειρες εργατοώρες σου, τις ανάγκες σου, την αξιοπρέπειά σου, το παιδί σου, το κέφι για τη δουλειά σου.
- Ο εκδότης μας είναι καλός. Ναι! Δεν τα μαθες; Είναι αυτός που έμεινε, ενώ ο άλλος έφυγε.
- Και τι διαφορά έχει;
- Το ρωτάς; Μου δίνει έναντι για τη ζωή μου. Ο άλλος έχει πάρει και όλους τους εργαζόμενους του «Επενδυτή» στο λαιμό του. Αλλά στο λαιμό, όχι στο σβέρκο. Μη του κατσικωθούν που ζητούν τα χρήματά τους οι αστείοι.

Κι αν ξυπνήσεις μια μέρα και δεν πρέπει να πάρεις 500 τηλέφωνα στο λογιστήριο, δεν κρυφτείς..   από 6-7 που θέλουν τα λεφτά που τους χρωστάς, δε ζήσεις με την αδρεναλίνη που σου προκαλεί το «πότε θα πληρωθώ»; Α,πα,πα. Ασ’ το καλύτερα. Είναι ωραία αυτή η νάρκωση. Και το καλύτερο; Το αφεντικό φροντίζει να μη ξυπνήσεις. Όταν δει ότι το πετάρισμα στα βλέφαρα, βάζει μια δόση αναισθητικό των 100 ευρώ και κοιμάσαι πάλι σαν πουλάκι. Άλλωστε το χειρουργείο είναι σοβαρό και η «γενική αναισθησία» απαραίτητη. Βασικά πλεονεκτήματά της; Ο ασθενής δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον και φυσικά βρίσκεται υπό τον πλήρη έλεγχο του «γιατρού» που αντιμετωπίζει άμεσα οποιαδήποτε επιπλοκή (τύπου ζητώ τα χρήματά μου).
Όταν η επέμβαση έχει ολοκληρωθεί και έχουν αφαιρεθεί από μέσα σου όλες οι «βλαβερές ουσίες», όπως αξιοπρέπεια και σεβασμός –εξαιρετικά επιβλαβείς για την επιχείρηση-, θα ξυπνήσεις ξέγνοιαστος και ευτυχισμένος. Θα είσαι ο τυχερός. Θα πληρώνεσαι με 400 ευρώ 8 από τους 12 μήνες του χρόνου, ενώ εκεί… έξω γίνεται σου λέει χαμός. Υπάρχει και ένα αμελητέο ποσοστό ανθρώπων που δεν ξυπνούν ποτέ από την νάρκωση. Διάλεξε τι προτιμάς. Γιατί σε αναγκαστική επέμβαση έχεις μπει από καιρό. Από απλή σκωληκοειδίτιδα ξεκίνησε και πάει για εγχείρηση «ανοιχτής καρδιάς». Μήπως να έφευγες από το χειρουργείο;
Ασθενής της «ναυαρχίδας» Ελ.Τύπος σε παραλήρημα από το ΝΝΑ
 (περισσότερα στο greek tv)