ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014

Η Αγία Ολγα του Μπόμπολα και του Ψυχάρη

Η Όλγα ανέλαβε να παίξει έναν πολύ συγκεκριμένο ρόλο στην κρίση των τελευταίων τεσσάρων ετών, και το έκανε πολύ καλά. Ήταν αυτή που έσυρε το χορό του μονόδρομου του μνημονίου, που ανέλαβε τη συστηματική συκοφάντηση όλων των εργαζομένων κάθε φορά που η κυβέρνηση ετοίμαζε την επίθεση σε έναν κλάδο, που δεν είχε πρόβλημα να περνάει το μισό δελτίο μιλώντας για τον κροκόδειλο της Κρήτης όταν στο θερινό τμήμα της βουλής αποφασιζόταν το μέλλον μερικών χιλιάδων εργαζομένων της ΔΕΗ (και όχι μόνο).
Η «λυσσαλέα συστηματική επίθεση που ενδυόταν τον μανδύα της δήθεν σάτιρας» (ή αλλιώς με μια..   λέξη: «Ελληνοφρένεια») δεν έγινε ποτέ με βάση τα σαρδάμ της. Μπορεί και αυτά στο σενάριο να είχαν το ρόλο τους (όπως και τα πανάκριβα κοσμήματά της) αλλά αυτό που καυτηριαζόταν δεν ήταν άλλο από την απάθεια με την οποία ανέλαβε να εξημερώσει τον ελληνικό λαό.
Όσο για το «ο στόχος ήταν πάντα ο ίδιος: η τεράστια απήχηση του κεντρικού δελτίου του Μega» να μου επιτρέψετε να επισημάνω ότι το δελτίο του MEGA έχει πέσει στην τριτο-τέταρτη θέση. Αν οι τηλεθεατές πείθονταν ακόμα από τα κροκοδείλια δάκρυά της δεν νομίζω ότι ο Μπόμπολας και ο Ψυχάρης θα έψαχναν το νέο πρόσωπο που θα αναλάβει να υπνωτίζει το περήφανο έθνος.

- διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Κώστα Εφήμερου στο thepressproject