ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Για μια χούφτα αλάτσι!

Γιατί ο Σταύρος Θεοδωράκης πουλάει (ένα μύριο!) το αγαπημένο του εστιατόριο

Πωλητήριο στο εστιατόριο Αλάτσι* που διατηρεί στην περιοχή του Χίλτον, βάζει ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο ηγέτης του Ποταμιού αναζητεί αγοραστή για το εστιατόριο κρητικής διατροφής που δημιούργησε μαζί με τη σύζυγό του και στο οποίο υπήρξε σεφ για πολλά χρόνια ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μετά τους τίτλους τέλους στην ενασχόληση του με την δημοσιογραφία και την τηλεόραση ο Θεοδωράκης φαίνεται πως εγκαταλείπει τις επιχειρήσεις του (ψάχνεται» να δώσει και το protagon) για να αφοσιωθεί αποκλειστικά στην πολιτική.
Σχετικά, τώρα, με το πόσα ζητάει ο Θεοδωράκης για να δώσει το Αλάτσι οι πληροφορίες είναι συγκεγχυμένες. Κάποιοι αναφέρουν ότι το ποσό που συζητείται με τους υποψηφίους αγοραστές.. 
αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ συνομιλητές του Θεοδωράκη αναφέρουν πως το ποσό είναι πολύ χαμηλότερο, περίπου στις 250.000 ευρώ.
Το εστιατόριο του Σταύρου Θεοδωράκη  ξεκίνησε να λειτουργεί το 2005 και μέσα σε λίγο καιρό έγινε στέκι καλλιτεχνών, πολιτικών και δημοσιογράφων. Στη συνείδηση πολλών το Αλάτσι έχει συνδεθεί με τις πολιτικές «ζυμώσεις» που προηγήθηκαν τόσο της δημιουργίας του Ποταμιού, όσο και -παλαιότερα- με τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ καθώς εκεί έτρωγε σε σχεδόν καθημερινή βάση ο Γ. Α. Παπανδρέου.
* Αλάτσι στην Κρήτη λένε το αλάτι