ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Αγώνας ενάντια στο μεσαίωνα των εργασιακών σχέσεων

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ στη συνεδρίασή του της 27ης Ιουνίου επανέλαβε τη σθεναρή θέση του για στήριξη με κάθε μέσο του αγώνα των αγωνιζόμενων εργαζομένων στην ΕΡΤ/ΕΡΤ3 που για έναν και πλέον χρόνο συνεχίζουν να αγωνίζονται για την ελεύθερη και ακηδεμόνευτη δημόσια ενημέρωση και τάχθηκε ομόφωνα για μια ακόμη φορά υπέρ της επαναλειτουργίας της ΕΡΤ με όλους τους εργαζόμενους.
Η Ομοσπονδία στέκεται στο πλευρό όλων των εργαζομένων δημοσιογράφων και διατρανώνει ότι δεν θα επιτρέψει με κάθε μέσο τις μεσαιωνικές εργασιακές σχέσεις που έχει ανοίξει το “κουτί της Πανδώρας” που λέγεται ΔΤ και ΝΕΡΙΤ. Προς αυτή την κατεύθυνση καλεί όλα τα μέλη της και όλο..
το δημοσιογραφικό κλάδο να συστρατευθούν σε ένα κοινό αγώνα, αν πραγματικά τους ενδιαφέρει το δίκαιο και τα δικαιώματα των εργαζομένων δημοσιογράφων και η αξιοπρέπειά τους στην εργασία. Μειωτικές πρακτικές για όλους τους δημοσιογράφους, όχι μόνο δεν μας βρίσκουν σύμφωνους, αλλά κάθετα αντίθετους.
Η ΠΟΕΣΥ μαζί με τις άλλες ομοσπονδίες του κλάδου, την ΕΟΔ και τη ΔΟΔ, συνεχίζει να στηρίζει τον αγώνα για επαναλειτουργία της ΕΡΤ και για μια πραγματικά δημόσια ραδιοτηλεόραση που θα βρίσκεται στο πλευρό της κοινωνίας που δοκιμάζεται και της υπεράσπισης των δικαιωμάτων των εργαζομένων.