ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Μοιράζουν (πάλι) χρήματα σε φίλους και καναλάρχες

H ΝΕΡΙΤ που υποτίθεται ότι δημιουργήθηκε για να σταματήσει το «πάρτι» της ΕΡΤ προχωράει τώρα σε δύο διαγωνισμούς συνολικής δαπάνης άνω του μισού εκατομμυρίου ευρώ με κλειστές διαδικασίες συγκεντρώνοντας προσφορές από «φίλους».
Η δικαιολογία της κυβέρνησης που συνεχίζει να σκορπάει χρήματα δεξιά και ακροδεξιά με την ΔΤ και τη ΝΕΡΙΤ (θυμίζουμε μόνο τα χρήματα που έδωσε στην εταιρία του Μπόμπολα για υπηρεσίες που δεν χρησιμοποίησε ποτέ) είναι ότι υπάρχει βιασύνη εξαιτίας της υποχρέωσης της χώρας για την ψηφιακή μετάβαση. Κι όμως, παρά τις διαβεβαιώσεις του Παντελή Καψή για πλήρη ετοιμότητα της ΝΕΡΙΤ η απόφαση για την προμήθεια.. 
των πομπών έρχεται μόλις μια εβδομάδα πριν το switch off της Πελοποννήσου που οδήγησε σε άλλο ένα φιάσκο αφού αφενός δεν υπήρχε η κατάλληλη πληροφόρηση και αφετέρου πολλά σημεία βυθίστηκαν στο μαύρο οδηγώντας τους φίλους της Εθνικής Ελλάδος σε απόγνωση.
- διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ του Κώστα Εφήμερου στο thepressproject