ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Ο Σκαρμούτσος των γκάλοπ...

 Μπαίνει στο "κόλπο" κι ο Κασιδιάρης...

Την ώρα που στην εκπομπή του Χατζηνικολάου ακούγονταν σοβαρές καταγγελίες σε βάρος των εταιρειών δημοσκοπήσεων και δημοσκόπων, ο Ντερμπεντέρης, απτόητος, παρουσίαζε τα αποτελέσματα της έρευνας του αγνού και αμόλυντου Θεοδωρικάκου (GPO).
Και για να υπάρχει άρωμα εγκυρότητας στο πάνελ, είχε καλεσμένη - εκτός από την αμερόληπτη Βούλτεψη- και το πιο λαμπρό αστέρι της Ελιάς, την Εύα Καϊλή.
Στην πρόθεση ψήφου για την Περιφέρεια Αττικής, πρώτος πάντα ο Σγουρός με 23,1 και δευτερη η Δούρου, με 17,8. Ο γαλάζιος Κουμουτσάκος (καθαρίζει για πάρτη του ο Σγουρός) κάπου στον.. πάτο με 10,1...

Ως μεγάλο πατιρντί στην Αθήνα προανήγγειλε ο Ντερμπεντέρης την πρόθεση ψήφου για τον δήμαρχο Αθηναίων. Και η είδηση είναι οτι ο Κασιδιάρης χτυπάει την δευτερη θέση, με σοβαρές πιθανότητες να μπει στον δεύτερο γύρο.
Ο Ντερμπεντέρης σήκωσε ψηλά τα χέρια. Με τόσες μικρές διαφορές που έχουν οι τρεις υποψήφιοι (Σακελλαρίδης, Σπηλιωτόπουλος και Κασιδιάρης) για την μάχη της 2ης θέσης, "πρέπει να 'ναι κανείς μάγος", είπε για να μπορεί να προβλέψει ποιος θα μπει στον 2ο γύρο.
Κι αν όλα αυτά τα δημοσκοπικά ευρήματα δεν υπηρετούν κάποια σκοπιμότητα και αντικατοπτρίζουν την αλήθεια, τότε ο Ντερμπεντέρης είναι από τους μεγάλους ευεργέτες του Κασιδιάρη.
Μήνες τώρα, από το δελτίο του MEGA, κάνει οτι μπορεί με τα ακραία και εκτός πραγματικότητας σχόλια του, για να ανεβάσει την δημοτικότητα Κασιδιάρη...

 - πηγή: nonews-news.blogspot