ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Ξέσπασε σε κλάματα ο νταής χρυσαυγίτης της Κορίνθου

Toν χλεύαζαν οι... συναγωνιστές του

Πολύ κλάμα αλλά και απειλές κατά υπουργών στη Βουλή κατά τη συζήτηση για την άρση ασυλίας νυν και πρώην βουλευτών της Χρυσής Αυγής, μεταξύ των οποίων και οι προφυλακισμένοι Γιώργος Γερμενής και Στάθης Μπούκουρας που κατηγορούνται για οπλοκατοχή.
«Ποιο είναι το έγκλημα; Τι έχω κάνει πείτε μου;», κλαψούριζε ο νταής της Κορίνθου Μπούκουρας που αναγκάστηκε σε πολλά σημεία να διακόψει την τοποθέτηση του, καθώς ξέσπαγε σε κλάματα, εισπράττοντας τη χλεύη των πρώην... συναγωνιστών του στη Χ.Α.
«Στέκομαι όρθιος με ψυχοφάρμακα με λεξοτανιλ και λαντόκ. Ούτε η γυναίκα μου δεν τα ξέρει αυτά που σας λέω!» φώναζε ο χρυσαυγίτης Μπούκουρας ανάμεσα σε λυγμούς προσθέτοντας:
 «Είχα πει στην ανακρίτρια ότι είμαι υπερήφανος που εκπροσωπώ τον ελληνικό λαό στη Βουλή. Κοιμήθηκα φούρναρης και ξύπνησα βουλευτής. Ήμουν λαϊκό παιδί που εργάζομαι από 15 ετών. Είμαι..
παντρεμένος 25 χρόνια με την ίδια σύζυγο και έχω 3 παιδιά στα οποία δεν εχω τι να τους απαντήσω όταν με ρωτούν γιατί είμαι στη φυλακή».
Από την άλλη πλευρά, με φράση που εκλαμβάνεται ως ευθεία απειλή προς τον υπουργό Δικαιοσύνης έκλεισε την τοποθέτησή του ο προφυλακισμένος «Καιάδας» ονόματι Γιώργος Γερμενής που τυγχάνει και βουλευτής της ΧΑ.
«Τον Ιούλιο που κλείνει το 6μηνο της προφυλάκισής μου θα παραμείνω καλό παιδί και θα σας θυμάμαι κ. Αθανασίου. Θα σας θυμάμαι καλά! Όπως θα σας θυμούνται και τα μέλη της οικογένειάς μου» είπε ο Γερμενής απευθυνόμενος στον υπουργό και πρόσθεσε: «Να δω τι θα κάνετε και στις εκλογές όταν ο ελληνικός λαός εμένα θα με ξαναστείλει στη Βουλή και εσάς στον κάλαθο τον αχρήστων»...
Τελικά η Βουλή ψήφισε υπέρ της άρσης ασυλίας των νυν και πρώην βουλευτών της Χρυσής Αυγής (Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο,  Στάθη Μπούκουρα, Γιώργο Γερμενή, Νίκο Μίχο) ψήφισε η πλειοψηφία της Ολομέλειας.