ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Μάνια Τεγοπούλου: κορυφαία μπαταχτσού, αλλά -κατά τά άλλα- αντιεξουσιάστρια

Εναντίον της εκδότριας της «Ελευθεροτυπίας» ξεσπαθώνει ο παλιός συντάκτης της εφημερίδας Γιώργος Καρελιάς. Με ένα σκληρό καταγγελτικό άρθρο στο protagon αναφέρεται στη σχέση της Τεγοπούλου με τον Γιωτόπουλο της 17Ν και την κατηγορεί ότι παίρνει θέση στον εμφύλιο της οργάνωσης. « Εχει, λέει, ακόμα αυτήν την πολυτέλεια ενώ την ίδια στιγμή χρωστάει δεκάδες εκατομμύρια( δεδουλευμένα και αποζημιώσεις) σε εκατοντάδες πρώην (και λίγους νυν) εργαζόμενους των εφημερίδων της, στα Ασφαλιστικά Ταμεία και στο Δημόσιο» Ο Καρελιάς χαρακτηρίζει την Μάνια Τεγοπούλου «κορυφαία μπαταχτσού, αλλά -κατά τά άλλα- αντιεξουσιάστρια»» και αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Άνετη και ωραία κυκλοφορεί ελεύθερη -κι ας χρωστάει τα μαλλιοκέφαλά της- εκδίδει την εφημερίδα της με μαϊμουδιά (μέσω τρίτης εταιρείας, για να αποφεύγει τις συνέπειες) και κάνει τα.. προσωπικά παιχνιδάκια της υπέρ του "αγωνιστή" Γιωτόπουλου και εναντίον του (δεν ξέρω πώς τον θεωρεί) Κουφοντίνα. Όσο οι νόμοι τής επιτρέπουν να μην πληρώνει, να κοροϊδεύει και να είναι ελεύθερη, οι απλήρωτοι πρώην εργαζόμενοι τής εύχονται καλό αγώνα. Και με τη νίκη…»
- διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο του Γ. Καρελιά