ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Οι επαναστάτες διευθυντές της μεταβατικής

Αντε να εκδηλωνόμαστε σιγά σιγά! Ορίστε η διευθυντική επιτροπή για το μεταβατικό φορέα της Δημόσιας Τηλεόρασης, που θα πλαισιώσει τον Γκίκα Μάναλη και θα τον βοηθήσει στο έργο του.
Στα δημοσιογραφικά ο Βασίλης Θωμόπουλος, στο πρόγραμμα ο Δημήτρης Σοφιανόπουλος, στις τεχνικές υπηρεσίες ο Αρης Κοντιζάς και στα οικονομικά ο Χρήστος Κουπελίδης. Τον τελευταίο, αν θυμάστε, τον είχε φέρει μαζί του από την παλαιά συντροφιά τού ΧΑΑ ο κ. Μάναλης, πριν κατεβούν τα ρολά στην ΕΡΤ.
Οσο για τους υπολοίπους, ο σκηνοθέτης Δημήτρης Σοφιανόπουλος έχει χρηματίσει επί σειρά ετών αντιπρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου και φέρεται να δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής.
Στο Ραδιομέγαρο επιμένουν ότι συνεταιρίζεται και με πρώην μεγαλοστέλεχος της ΕΡΤ που κινείται..
τον τελευταίο καιρό πίσω από τις κουίντες, αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να το πιστέψω.
Από εκεί και πέρα, οφείλει κανείς να σημειώσει τη μαχητική παρουσία τόσο του Βασίλη Θωμόπουλου όσο και του Αρη Κοντιζά στις πρόσφατες συνελεύσεις της Αγίας Παρασκευής.
Συμμετείχαν σε όλες με προτάσεις ρηξικέλευθες, ο ένας μάλιστα εξ αυτών είχε πει και το εξής επαναστατικό: «Να μη φύγουμε ποτέ από το Ραδιομέγαρο»!
 - Χρ. Ξανθάκης / Media / «E»