ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Αποκαλύψεις-σοκ για τα κόλπα των τραπεζών – Αρχισαν οι αγωγές

Νέες λεπτομέρειες για το μεγάλο κόλπο των τραπεζών προκειμένου να βάζουν χέρι στις τσέπες μας αποκαλύφθηκαν στην  πρωινή ενημερωτική εκπομπή στο  πρόγραμμα των εργαζομένων της ΕΡΤ.
Ο εκδότης - διευθυντής της εφημερίδας ΧΩΝΙ Γιώργος Χριστοφορίδης μίλησε για το πως οι τράπεζες παραπλανούν αποταμιευτές και Ταμεία με τα ομόλογα χωρίς ημερομηνία λήξεως.  Άνθρωποι που νόμιζαν ότι είχαν τις οικονομίες μιας ζωής σε  «ασφαλέστατη» προθεσμιακή κατάθεση, διαπίστωσαν ξαφνικά ότι τα χρήματά τους είχαν κάνει φτερά χωρίς να το καταλάβουν.
Οι αρμόδιοι τους δελέαζαν προσφέροντας «ασφάλεια» και «υψηλότερες» αποδόσεις και τους πουλούσαν ομόλογα που η τράπεζα δεν ήταν υποχρεωμένη να επαναγοράσει στην αρχική τους αξία, αλλά ΑΜΑ θέλει, ΟΠΟΤΕ θέλει και σε ΟΠΟΙΑ τιμή θέλει!
Τα πρώτα θύματα κινήθηκαν νομικά και αποζημιώθηκαν ενώ πολλοί άλλοι κινήθηκαν δικαστικά και..
προχώρησαν σε αγωγές κατά των τραπεζών. Στο βίντεο που ακολουθεί ο Γ. Χριστοφορίδης αποκαλύπτει πώς έχασε τα χρήματα της αποζημίωσής της απολυμένη μητέρα που μεγαλώνει μόνη της το παιδί της και πώς παραπλάνησαν ηλικιωμένο ζευγάρι.
«Πρώτη φορά ενημερώθηκα ότι η επένδυση στην οποία με είχαν παγιδεύσει είναι "μειωμένης εξασφάλισης" όταν, με έγγραφό της, η τράπεζα πρότεινε να επαναγοράσει τα ομόλογα στο 37% των χρημάτων που είχα πληρώσει!» λέει χαρακτηριστικά ένα από τα θύματα των perpetuals

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: