ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Στα μαγειρεία του Στρατού ο (ανυπότακτος) Δημήτρης Σκαρμούτσος!

Παρουσιάζεται στη Λαμία στις αρχές Σεπτεμβρίου

Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου (ΚΕΥΠ) στη Λαμία, θα παρουσιαστεί ο γνωστός μάγειρας Δημήτρης Σκαρμούτσος. Κι αυτό γιατί ενώ θα έπρεπε να έχει υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία, δεν το έχει κάνει ακόμα, με αποτέλεσμα να έχει κηρυχθεί ανυπότακτος και να πρέπει να παρουσιαστεί άμεσα.
Ως γνωστόν ο Δημήτρης Σκαρμούτσος από τα 18 του ως το 2005 ζούσε και δούλευε στην Αμερική. Από τη στιγμή που επέστρεψε στην Ελλάδα ο στρατός τού χτύπησε την πόρτα. Ο γνωστός σεφ όμως έπαιρνε αναβολές και απέφευγε να υπηρετήσει την θητεία του. Ηλθε όμως το πλήρωμα του χρόνου και ο Δημήτρης.. Σκαρμούτσος θα πρέπει να υπηρετήσει τη θητεία του και μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, να καταταγεί άμεσα. Το πιθανότερο είναι πως θα δοκιμάσει τις ικανότητές του στα μαγειρεία του ΚΕΥΠ μαγειρεύοντας για τους νεοσύλλεκτους του Κέντρου.
Από τη Λαμία αναμένεται να πάρει και το απολυτήριό του, αφού ο νόμος για τους ανυπότακτους προβλέπει θητεία 45 ημερών και εξαγορά του υπόλοιπου χρόνου.

Υ.Γ Πρόβλημα αναμένεται να δημιουργηθεί στο «Αλάτσι» του Σταύρου Θεοδωράκη με την στρατιωτική θητεία του Σκαρμούτσου, αλλά όπως ακούγεται ο δημοσιογράφος είναι διατεθειμένος ακόμη και να μπει ο ίδιος στην κουζίνα του εστιατορίου του προκειμένου να μην υπάρξει κάποιο θέμα.