ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Γιατί ανακαλούνται όλες οι άδειες στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ;

Ανακαλούνται όλες οι άδειες στον Σκάι 100.3 από τις 29 Ιουλίου μέχρι και τις 4 Αυγούστου. Ενημερώθηκαν επισήμως οι εργαζόμενοι, θα γίνουν ανακοινώσεις εκείνες τις μέρες είπε η διεύθυνση.
Γεγονός σαφώς αρνητικό και ανησυχητικό, δεν προοιωνίζονται θετικές εξελίξεις στο παραπαίον ραδιόφωνο του Φαλήρου. Ούτως ή άλλως υπάρχει ένα κλίμα απολύσεων στο ραδιόφωνο, εκεί, ήδη ακούγονται ονόματα και ειδικότητες. Δεν ξέρω αν σημειώνονται και προγραφές. Χώρια τις δοκιμαστικές εκπομπές, να τσεκάρουν φωνές και στυλ. Ή μήπως θα υπάρχουν και αλλαγές στο ύφος του σταθμού; Επιστρέφει και η μουσική καθώς φαίνεται στη συχνότητα και η μετάδοση τραγουδιών. Ελπίζω μόνο να μην έχουμε σφαγή εργαζομένων με τεράστιο αριθμό απολύσεων.
Άλλωστε, αν (παρ)ακολουθήσουμε όλα όσα διατρανώνει εδώ και πολύ - μνημονιακό - καιρό το..
ντουέτο Μπάμπης-Άρης, όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά, είναι απαραίτητο να γίνουν μειώσεις μισθών ή και απολύσεις ακόμα ώστε αυτό να γίνει πιο ανταγωνιστικό.
Και ο Σκάι 100.3 έχει πρόβλημα, αδιαμφισβήτητα. Έχασε την πρώτη θέση από τον Real 97.8, παλεύει και για τη δεύτερη με το Μελωδία 99.2, στις αστάθμιστες αναφορές αυτής της εβδομάδας βρέθηκε 5ος! Καθοδική η πορεία του.
Δεν θα έπρεπε λοιπόν ο μισθός του κ. Πορτοσάλτε και του κ. Παπαδημητρίου (σύμφωνα με τα δικά τους πιστεύω) να υποστεί δραστική μείωση ώστε ο ραδιοσταθμός να γίνει πιο ανταγωνιστικός; Για 500 ευρώ δεν λέει διαρκώς ο Μπάμπης και ο Άρης; Τόσα να πάρουν κι αυτοί. Και στη Μανωλάδα που δεν πήγαν Έλληνες εργάτες να δουλέψουν, τόσα θα έπαιρναν, 400 ευρώ μηνιαίως.
Δ. Κανελλόπουλος / e-tetradio