ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Ιεροσυλία! Εξόρισαν τον Μαλέλη σε μια «τρύπα» στον 2ο όροφο

Κι έδωσαν το παλιό του γραφείο στον Τσιακανίκα

O πρώην διευθυντής ειδήσεων του Star Σταμάτης Μαλέλης ετοιμάζεται να γράψει το δεύτερο μέρος του βιβλίου «Το τέρας κι εγώ» όπου αφηγείται τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού.
Κι αυτό διότι το τελευταίο διάστημα μόνο δυσάρεστες καταστάσεις βιώνει καθώς -πέρα από την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του- έχει να αντιμετωπίσει και το «άδειασμά» του από την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Μάλιστα στο Star τον «εξόρισαν» σε ένα μικρότερο γραφείο στον δεύτερο όροφο του κτιρίου, αποκόβοντάς τον από την καρδιά των ειδήσεων και των ενημερωτικών εκπομπών.
Ο Σταμάτης Μαλέλης παραχώρησε το πολυτελές και τεράστιο γραφείο του στον πρώτο όροφο στον..
διάδοχό του, Κωστή Τσιακανίκα. Κι όπως γράφει το ενημερωμένο σάιτ του ΝΝ, o Tσιακανίκας εγκαταστάθηκε αμέσως και ξεκίνησε να εργάζεται χωρίς όμως να απολαμβάνει (λόγω φόρτου εργασίας), το νέο εντυπωσιακό γραφείο του που δεν θυμίζει σε τίποτα τον αντίστοιχο που στεγαζόταν στον ΣΚΑΙ!
O Σταμάτης Μαλέλης αν και με λιγότερες αρμοδιότητες στο νέο διοικητικό σχήμα του καναλιού, όπως αναφέρει το enimerosi24, συμμετέχει κανονικά και ουσιαστικά στις προετοιμασίες για την αλλαγή προφίλ του σταθμού.