ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Ο Citizen γίνεται αυτοκράτορας στον 9.84

Να, και μια καλή είδηση. Ο Κώστας Γιαννακίδης, θα ξεκινήσει εκπομπές στον Αθήνα 9.84, στις 3 Ιουνίου, Δευτέρα ως Παρασκευή, 19.00-20.00, με τη χορηγία της μπύρας Kaiser. Η «αιρετική» ματιά του Citizen, τα σχόλια και το χιούμορ του είχαν λείψει από το ραδιόφωνο. Τα παραπάνω γράφει ο Σπύρος Σεραφείμ για τον καλό του φίλο Γιαννακίδη και η Νίκη Βαλάνη συμπληρώνει: Οι μεγάλοι χαμένοι από το νέο εγχείρημα του Γιαννακίδη είναι η ομάδα του Best, καθώς ο Θεσσαλονικιός ήταν από τα βασικά πρόσωπα της ομάδας του πρώην σταθμού του Λυμπέρη και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στις προσπάθειες των παραγωγών να πάρουν τον σταθμό στα χέρια τους. Φαίνεται όμως ότι η πολυδιάσπαση μεταξύ των παραγωγών, τον ανάγκασε να..
κοιτάξει και αυτός το δικό του ραδιοφωνικό μέλλον.
Ιδού κι ένα μικρό βιογραφικό του Κώστα Γιαννακίδη όπως το έγραψε ο ίδιος:
Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, ακολούθησα σπουδές οικονομικών και εργάστηκα στον τοπικό Τύπο ή σε ανταποκριτικά γραφεία. Στην Αθήνα ήρθα το 1996, αναλαμβάνοντας τη δημιουργία του flash.gr, του πληρέστερου ειδησεογραφικού site της εποχής του-άλλωστε δεν υπήρχαν και πολλά τότε. Αργότερα έκανα διάφορες δουλειές (Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, Ελεύθερος Τύπος, ΕΡΤ, Veto, City FM, BHMA FM, ΑΘΗΝΑ 2004). Το 2008 έφτιαξα τον ραδιοφωνικό χαρακτήρα του Citizen που πορεύτηκε στους City, BHMA FM, Best 92.6. Γράφω με συνέπεια στο protagon.gr, ενώ διατηρώ και μία στήλη στην Athens Voice. Τον Νοέμβριο του 2012 ανέβηκε το θεατρικό μου έργο «Και δεν έχει ξημερώσει ακόμα».