ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Αγάπη μου συρρίκνωσα τον ΔΟΛ!

Ο νέος Οργανισμός και οι εκθέσεις περί κερδοφορίας  το 2017

** Εναν νέο ΔΟΛ, με χαμηλότερα έσοδα, προβλέπει στην έκθεσή της η Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ. Η έκθεση κατατέθηκε στο διοικητικό συμβούλιο του ΔΟΛ στο πλαίσιο της υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης αγοράς μετοχών της εταιρείας. Ο Οργανισμός σύμφωνα με τις προβλέψεις, θα έχει κύκλο εργασιών μόλις 75,9 εκατ. το 2017 αλλά ταυτόχρονα υψηλή λειτουργική κερδοφορία, ύψους 14,1 εκατ. Ευρώ. Είναι χαρακτηριστικό πως το 2009 οταν η Ελλάδα μπήκε σε ύφεση, ο ΔΟΛ είχε κύκλο εργασιών ύψους 130,3 εκατ. Ευρώ και το 2010 τζίρο 108,6 εκατ..
 ** Διπλάσια αμοιβή σε σχέση με εκείνη του Real FM αναφέρουν οι πληροφορίες προσφέρει το..
Νέο Φάληρο για να συνεργαστεί, εκτός από τηλεόραση  και με το ραδιόφωνο του Σκάι. Ο Γιώργος Τράγκας από το ραδιόφωνο του Real είπε πως δεν πουλάει τους φίλους του και πως με το Νίκο Χατζηνικολάου έχουν 10ετή συνεργασία. Πριν αποφασίσει τι θα κάνει, αν θα ανανεώσει όχι το συμβόλαιο του με το Real  θα το αποφασίσει αφού πάει πρώτα διακοπές.
** Υπάρχει δημοσιογράφος συνταξιούχος, συνεργάτης γενικού γραμματέα υπουργείου, που εγκαλεί εργαζόμενους δημοσιογράφους του γραφείου Τύπου οτι «στοιχίζουν πολλά στο ελληνικό δημόσιο»; Αληθεύει ότι τους ρωτάει δημόσια «ποιές ώρες δουλεύουν« και γιατι δεν χτυπάνε κάρτα στο υπουργείο ως υπάλληλοι; Τα γνωρίζει αυτά η ΕΣΗΕΑ; Μήπως ο συνταξιούχος θα πρέπει να απαντήσει κατ΄αρχάς ο ίδιος στα ερωτήματα που θέτει στους εργαζόμενους;
** Αληθεύει πως συνεργάτης της nova και του ΟΤΕ TV, έχει να πληρώσει εδώ και ένα χρόνο τους εργαζόμενους της; Πως  είναι δυνατόν οι δύο ανταγωνίστριες πλατφόρμες να έχουν τον ίδιο προμηθευτή και εκείνος να μην είναι συνεπής στις υποχρεώσεις τους.
** Τέλος για το Πράσινο Ποντίκι. Ανεστάλη η τελικά η έκδοση του πολύ καλού οικολογικού ενθέτου που είχε η εβδομαδιαία εφημερίδα του Αντώνη Δελλατόλα.

Πηγή: Τυπολογίες / Παρόν