ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Ο «εργατικός» Αντ. Βασιλόπουλος απαντάει στις «απολύσεις» του Μπάμπη Πολυχρονιάδη

Στην ανάρτησή μας με το σχόλιο του Μπάμπη Πολυχρονιάδη υπό τον τίτλο "Όταν σε «απολύουν» οι συνάδελφοί σου…" -σχετικά με την εκλογή εκπροσώπου στην ΕΣΗΕΑ- απαντάει ο Αντώνης Βασιλόπουλος της Ελευθεροτυπίας. Παραθέτουμε (χωρίς σχόλια) την απάντηση του συντάκτη της Ελευθεροτυπίας:
«Κύριε και συνάδελφε Μπ. Πολυχρονιάδη, δεν σας γνωρίζω, καθότι καλύπτω το εργατικό-ασφαλιστικό ρεπορτάζ της "Ε" μετά την επανέκδοσή της. Ομως θεωρώ απαράδεκτο να μπλοκάρετ(ε)αι μια διαδικασία για την εκπροσώπηση εργαζομένων στο φυσικό τους σωματείο. Και όταν μάλιστα από τους εργαζόμενους αυτούς παρακρατείται η..
συνδικαλιστική εισφορά η οποία και αποδίδεται στην ΕΣΗΕΑ.Σωστό είναι να διεκδικείτε τα δεδουλευμένα και τις αποζημιώσεις με επίσχεση εργασίας, όπως τα διεκδικούν και πολλοί άλλοι συνάδελφοί σας που ήταν πριν και εξακολουθούν να βρίσκονται στην "Ε" ως σημερινοί εργαζόμενοι. Σε αυτούς λοιπόν, που παλεύουν μαζί με σας (γιατί και σε αυτούς οφείλονται) και σε μας, τους νέους στην εφημερίδα δεν έχετε το δικαίωμα να στερείτ(ε)αι με την πρόφαση της επίσχεσης (που είναι δικαστικό και σωστό επι του προκειμένου μέτρο) την εκπροσώπηση στο συνδικάτο μας. Είναι απαράδεκτο, αντισυναδελφικό. Ολα τ αλλα είναι εκ του πονηρού και...μαϊμουδιές.
Για την άποψη
Αντώνης Βασιλόπουλος
Και για την εμπειρία 26 χρόνια εργατικός συντάκτης»