ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013

Η villa Ιπποκράτους και οι απλήρωτοι εργαζόμενοι

«Πότε επιτέλους θα ασχοληθείτε κύριε Βενιζέλο με την villa Ιπποκράτους; Πουλήστε τις βίλες και τα κότερά σας και πληρώστε τους τους εργαζόμενούς σας!».
Οι απλήρωτοι του ΠΑΣΟΚ με νέα ανάρτηση στο μπλογκ τους επανέρχονται και καταγγέλουν ότι σε λίγες ημέρες συμπληρώνουν έναν χρόνο απλήρωτοι, με υποσχέσεις που ποτέ δεν εκπληρώνονται και τους ίδιους να βιώνουν την εξαθλίωση και να εισπράτουν  χυδαία αδιαφορία.
Οι εργαζόμενοι στην Ιπποκράτους πήραν τα Χριστούγεννα από 1.000 ευρώ, αλλά η τρίτη δόση της κρατικής επιχορήγησης που αποδεσμέυτηκε πριν από λίγες ημέρες παρακρατήθηκε από τις τράπεζες. Τώρα εναποθέτουν τις ελπίδες τους στην καταβολή της τέταρτης δόσης της κρατικής επιχορήγησης.
Στην ανάρτησή τους αναφέρουν:..
«Οι μέρες περνούν, οι εργαζόμενοι είναι πλέον σε απόγνωση, σε λίγες μέρες συμπληρώνουμε 1 χρόνο απλήρωτοι, με υποσχέσεις που ποτέ δεν εκπληρώνονται, με εκατομμύρια ευρώ να περνούν πάνω από τα κεφάλια μας, και τους εργαζόμενους να βιώνουν την εξαθλίωση και την χυδαία αδιαφορία.
Οι απαντήσεις των υπευθύνων θολές. Δόσεις που έρχονται και φεύγουν, με τους εργαζόμενους να μην παίρνουν τίποτα και κανείς να μην τους λέει κάτι συγκεκριμένο. Και πώς να ασχοληθούν;… Τώρα ετοιμάζονται να κάνουνε συνέδριο… Όλοι θέλουν (από τους εναπομείναντες) να γίνουν κάτι που πρώτα ούτε θα τους πέρναγε από τα πιο τρελά του όνειρα. Έτοιμοι να σώσουν… και αυτοί όπως… έσωσαν… οι μέντορες τους. Θέσεις, καρέκλες, μπίζνες, και παχυλοί μισθοί…
 Πολλοί από εμάς αυτά τα βλέπουμε 25 χρόνια και πλέον και τα λέγαμε εκεί που έπρεπε, δεν εισακουστήκαμε ποτέ και όταν πια καταλάβαμε ότι κάποιοι πάταγαν και πρόδιδαν τα όνειρα μας για μια άλλη Ελλάδα και μια άλλη κοινωνία, σε όφελος των προσωπικών τους επιδιώξεων σταματήσαμε να μιλάμε, και περιοριστήκαμε στα καθήκοντα μας ως υπάλληλοι.
Προειδοποιούμε τους υπεύθυνους να δώσουν άμεσα λύση στο πρόβλημα των εργαζομένων τους, και να πάψουν να κοροϊδεύουν τους πάντες ότι δήθεν κάνουν ότι μπορούν.
 Δεν θα κάνετε συνέδριο πάνω στα πτώματά μας! Πουλήστε τις βίλες και τα κότερά σας και πληρώστε τους τους εργαζόμενούς σας!».