ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Προς βαρώνους και αρουραίους: Η Ελευθεροτυπία καταγγέλλει Ψυχάρη και Μπόμπολα

Σε καταγγελίες προχωρά η διοίκηση της εφημερίδας Ελευθεροτυπία σχετικά με την υπαναχώρηση και την άρνηση των Σταύρου Ψυχάρη και Φώτη Μπόμπολα να εκτυπώσουν το φύλλο στα πιεστήρια της Ιριδας στο Κορωπί, που είναι ιδιοκτησία των δύο εκδοτών.
Συγκεκριμένα η Ελευθεροτυπία στο φύλλο της Κυριακής απευθύνεται προς βαρώνους και αρουραίους καταγγέλοντας:
Δύο συνέταιροι σε επιχείρηση Τύπου, οι κ.κ. Ψυχάρης και Μπόμπολας, υπαναχώρησαν τη Δευτέρα το μεσημέρι από εμπορική συμφωνία να τυπώσουν την «Ε» της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις της Ιριδας. Την ίδια ώρα καταγγέλεται πως κάποια περίπτερα προσπάθησαν να εμποδίσουν αναγνώστες από το να αγοράσουν την επανεκδοθείσα εφημερίδα της Μίνωος.
Η Ελευθεροτυπία σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία των πρακτορείων την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας..
της (Πέμπτη 10/1) πούλησε περί τις 22.000 φύλλα (τύπωσε γύρω στις 60.000). Κάποιοι θεώρησαν πως η διαφημιστική καμπάνια (λεωφορεία, τηλεόραση κλπ) θα πρέπει να ενταθεί. Το ζητούμενο όμως για άλλη μια φορά είναι τα χρήματα καθώς τίποτε πλέον δεν είναι δωρεάν...

Υ.Γ: Η Εφημερίδα των Συντακτών την Πέμπτη -πρώτη ημέρα κυκλοφορίας της «Ε»-πούλησε γύρω στις 6.500 φύλλα (2.000 λιγότερα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες).

YΓ1: Τελικά η Κύρα Αδάμ τα βρήκε με τη Μάνια; Γιατί κάποιοι περιμένουν εναγωνίως να επιστρέψει στη Μίνωος...