ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Στα περίπτερα η Εφημερίδα των Συντακτών!


Με 56 σελίδες και πρωτοσέλιδο τίτλο «Τα τρία συνεταιράκια» κυκλοφόρησε το πρώτο φύλλο της Εφημερίδας των Συντακτών. Η ημέρα κυκλοφορίας συνέπεσε με την απεργία των εργαζομένων στα Μέσα Ενημέρωσης κι έτσι η εφημερίδα δεν θα κυκλοφορήσει την Τρίτη δίνοντας στους αναγνώστες την ευκαιρία να την μελετήσουν και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.
Η εφημερίδα αν και θυμίζει πολύ την παλιά Ελευθεροτυπία και στο πρωτοσέλιδό της (λογότυπο, γραμματοσειρές κλπ) και στις εσωτερικές σελίδες, εν τούτοις έχει αρκετές διαφορές που δίνουν το στίγμα ενός νέου, πιο «μοντέρνου» φύλλου.
Οι διαφημίσεις ήταν πολλές, μετρήσαμε 7 ολοσέλιδες καταχωρήσεις, ενώ δεν έλειψαν και οι λεγόμενες «ανταποδοτικές». Ανάμεσά τους και αυτές του ραδιοσταθμού Αθήνα 9,84 και..των εφημερίδων του Σκαναβή και Μπενέκου (Ελ. Τύπος και Επενδυτής).
Η Εφημερίδα των Συντακτών είναι μία πλήρης – από όλες τις απόψεις- εφημερίδα που στο πρώτο της φύλλο άφησε μόνο θετικές εντυπώσεις. Ισως χρειάζεται λίγο «νεύρο» παραπάνω που σίγουρα θέλει το χρόνο του για να βγει.
Από εμάς καλή επιτυχία στη νέα προσπάθεια.

Υ.Γ: Εξαιρετικός ο ΚΑΙΡΟΣ με τον «Μετέωρο» να ανατρέπει την τυπική μετεωρολογία