ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Ελλείψει κονδυλίων...


Aποφασίσαμε να τελειώσουμε εδώ και να μην δώσουμε συνέχεια στη «διένεξή» μας με τον δημοφιλή μπλόγκερ Πιτσιρίκο. Kι αυτό διότι δεν κατορθώσαμε να επιτύχουμε τελικά αυτό που επιδιώκαμε από την αρχή: Δηλαδή να αναφέρει το όνομα των zoornalistas στις αναρτήσεις - απαντήσεις του (εδώ κι εδώ), ώστε να πάρουμε και μεις λίγη από τη δόξα του και κάποιες από τις εκατοντάδες χιλιάδες των «επισκέψεών» του.
Αφού λοιπόν ο Πιτσιρίκος μας ζητάει χρήματα για να μας «διαφημίσει» στο ιστολόγιό του, το σταματάμε εδώ, διότι δεν έχει εγκριθεί το απαραίτητο κονδύλι για το προμοτάρισμα των zoornalistas. Οταν εγκριθεί να είναι σίγουρος ότι θα τον προτιμήσουμε.
Οσο για την «φιλική παρατήρηση» ότι ακόμη δεν έχουμε αναφέρει..
την αγωγή του Βαρδινογιάννη για το κείμενο του Jungle Rerport, ας μας επιτρέψει ο Πιτσιρίκος να επιλέγουμε εμείς τι θα αναρτούμε στο μπλογκ μας... (τουλάχιστον εμείς βάζουμε το link).

Υ.Γ Αν θέλει και μπορεί ας απαντήσει και στην ανάρτηση του μπλογκ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΣΗΕΑ με τον τίτλο «Οι απολύσεις είναι ελευθερία ή αλλιώς, η εφεύρεση του αντικαπιταλιστικού καπιταλισμού»