ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

«Case study» στο κογκρέσο της Παγκόσμιας Ένωσης Εφημερίδων η «δημοκρατία»


Εκδοτικό επίτευγμα η εφημερίδα του Γιάννη Φιλιππάκη

Πρωταγωνιστικό ρόλο στο 64ο Κογκρέσο της Παγκόσμιας Ένωσης Εφημερίδων (WAN-World Association of Newspapers), που πραγματοποιήθηκε στο Κίεβο της Ουκρανίας (2-5 Σεπτεμβρίου), είχε η εφημερίδα «δημοκρατία», καθώς αποτέλεσε ένα από τα «case study» της σημαντικής διοργάνωσης.
Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης έκρινε ότι η πορεία της εφημερίδας «δημοκρατία» αποτελεί εκδοτικό επίτευγμα τόσο για την Ελλάδα όσο και γενικότερα για τον αναπτυγμένο κόσμο.
Ο εκδότης της εφημερίδας, Ιωάννης Φιλιππάκης, παρουσίασε στους εκατοντάδες συνέδρους τον τρόπο με τον οποίο η «δημοκρατία» κατάφερε να κερδίσει μεγάλο κομμάτι της ελληνικής αγοράς, και μάλιστα σε μια περίοδο κατά την οποία η χώρα μας διέρχεται την πιο σοβαρή οικονομική κρίση. Ανέλυσε την επιχειρηματική ιδέα, τις προωθητικές κινήσεις, τη δημοσιογραφική πορεία αλλά και τα μελλοντικά σχέδια των εκδόσεων. Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που..μετείχε έλληνας εκδότης ως ομιλητής στο Κογκρέσο της WAN.
-από Το Παρόν