ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Σοφία Βούλτεψη: Το ΣΔΟΕ εξελίσσεται σε ρουφιανομάγαζο!


«Το ΣΔΟΕ έχει εξελιχθεί σε κέντρο συκοφαντίας και διαρροών το οποίο μαζεύει στοιχεία και τα διαχειρίζεται ένα εξωκοινοβουλευτικό κέντρο». Με αυτή την καταγγελία, που εξέπληξε τους πάντες, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ και δημοσιογράφος, Σοφία Βούλτεψη επιτέθηκε κατά του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος με αφορμή την εμπλοκή στελεχών της ΝΔ σε υπόθεση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.
Η Σοφία Βούλτεψη ανέφερε πως με βάση τα δικά της στοιχεία η υπόθεση που εμπλέκει τον Ευ. Μειμαράκη είναι μια υπόθεση φορολογικής παράβασης 2,5 εκ ευρώ.
«Πιστεύει κανείς ότι υπάρχουν ηλίθιοι που θα έκανα αγορές που δεν συμβαδίζουν με τα εισοδήματα τους για να τους πιάσει το ΣΔΟΕ; Οι έξυπνοι τα έχουν τα λεφτά σε off-shore, να αφήσει τα κουτσομπολιά και τις διαρροές το ΣΔΟΕ, γιατί εξελίσσεται σε ρουφιανομάγαζο» είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Βούλτεψη που άσκησε και κριτική στον Υπουργό Οικονομικών και..
για το έγγραφο που έστειλε στη Βουλή ως προς τους 32 πολιτικούς που έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό.