ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Νίκος Σίμος για την ΕΡΤ και Μαριάννα Πυργιώτη για το ΑΠΕ - Ποιοι αντιδρούν στον διορισμό τους


Ασφαλώς δεν πρόκειται και για τις ευτυχέστερες των επιλογών και είναι ενδεικτικές της τρικυμίας που επικρατεί στην κυβέρνηση
– Κριτική και κατά του Σίμου Κεδίκογλου από το antinews που κάνει λόγο για ερασιτεχνισμούς

Αρχισαν τα όργανα για την στελέχωση του κρατικού τομέα ενημέρωσης. Το γνωστό σάιτ antinews, που στήριξε και στηρίζει(;) Σαμαρά, βάλει ευθέως εναντίον του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου κάνοντας λόγο για ερασιτέχνες.
Επίσης κριτικάρει δύο πρόσωπα που προορίζονται το ένα για την ΕΡΤ και το άλλο για το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Ασφαλώς δεν πρόκειται και για τις ευτυχέστερες των επιλογών και είναι ενδεικτικές της τρικυμίας που επικρατεί στην κυβέρνηση, αναφέρει χαρακτηριστικά το antinews.
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες για πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στην ΕΡΤ προορίζεται ο δημοσιογράφος Νίκος Σίμος ενώ ως επικεφαλής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων η δημοσιογράφος Μαριάννα Πυργιώτη.
Θα μας πουν εμπαθείς αν πούμε ότι δεν πρόκειται και για τις ευτυχέστερες των επιλογών και ενδεικτικές της τρικυμίας που επικρατεί στην κυβέρνηση; Εκτός κι αν τις επιλογές τις έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου και..
μπέρδεψε το μικρό του όνομα με το όνομα του… Νίκου Σίμου.
Ο Ν. Σίμος που προορίζεται για επικεφαλής της ΕΡΤ έχει διατελέσει διευθυντής στο περιοδικό ΕΝΑ, στην Καθημερινή και στην κυριακάτικη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου. Μάλιστα, είχε διευθύνει και το περιβόητο κανάλι της Βουλής. Να ελπίσουμε ότι ο Ν. Σίμος που θήτευσε στο συγκρότημα Αλαφούζου, έχει μάθει να… μανατζάρει και θα κάνει καλό στην υπό διάλυση ΕΡΤ. Άλλωστε από το ίδιο μαγαζί ξεκίνησε και την καριέρα του και ο Σ. Κεδίκογλου ως δημοσιογράφος, αν δεν κάνουμε λάθος. Αλλά αν θυμόμαστε καλά, ο όμιλος Αλαφούζου δεν είναι σε δικαστική διαμάχη με την ΕΡΤ για το αρχείο; Επίσης, ένας ακόμη άνθρωπος του κ. Αλαφούζου δεν ήταν ο κ. Παναγόπουλος, πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ στον οποίο έχει ασκηθεί και ποινική δίωξη;
Σε ανάλογο ύφος το antinews μιλάει και για την πρωταθλήτρια στις δημόσιες σχέσεις Μαριάννα Πυργιώτη, συχνή θαμώνα στα τηλοεπτικά παράθυρα από τα οποία κι έγινε γνωστή. Ήταν προϊσταμένη του πολιτικού στην εφημερίδα του Ν. Χατζηνικολάου, τη Real News, απ’ όπου την πήρε η ΝΔ για να την τοποθετήσει στο Ινστιτούτο Δημοκρατίας Καραμανλή, ενώ πρόσφατα, αν και διατηρούσε τη θέση της στο Ινστιτούτο ανέλαβε και σύμβουλος έκδοσης στην εφημερίδα Μακεδονία.
Διαβάστε τι έγραφε τον περασμένο Δεκέμβριο ο ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ για την Πυργιώτη:
 Πρωταθλήτρια στις δημόσιες σχέσεις η κυρία Μαριάννα Πυργιώτη. Η διευθύντρια του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής άνοιξε τον «Κήπο της Ρηγίλλης» και κάλεσε μικρομεσαίους επιχειρηματίες σε κλειστό γεύμα. Κάλεσε και τον κ. Αντ. Σαμαρά αλλά ο πρόεδρος της ΝΔ είχε σημαντικότερα πράγματα να κάνει. Το μικρομεσαίο δείπνο της Μαριάννας τίμησαν οι παράγοντες της επιχειρηματικότητας κκ. Θ. Βάρδας, Β. Κορκίδης και Κ. Μίχαλος.

Διαβάστε: Ποιοί προορίζονται για την ΕΡΤ και το ΑΠΕ;