ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Αγρίεψε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον ΣΚΑΪ


Μετά τις μηνύσεις κατά Αλαφούζου, Παναγιωτόπουλου και Παπαδημητρίου ήλθαν και τα εξώδικα για την αξιοπιστία των Μέσων του Φαλήρου

Την πλήρη διαφοροποίησή του εκφράζει ο μέτοχος του ΣΚΑΪ Βαγγέλης Μαρινάκης από εκείνες τις επιλογές και τις τακτικές του Γιάννη Αλαφούζου που εκθέτουν το κανάλι και έχουν αρνητικό αντίκτυπο το μετοχικό σχήμα του τηλεοπτικού σταθμού.
Ο εφοπλιστής με εξώδικο που απέστειλε στον Πρόεδρο του Δ.Σ και μεγαλομέτοχο, Γιάννη Αλαφούζο, υπογραμμίζει την διαφωνία του για τον τρόπο που λειτούργησαν τα media του Ομίλου ΣΚΑΪ κατά την προεκλογική περίοδο, αλλά και το βράδυ των εκλογών (όπου το exit poll του σταθμού καθώς και οι δημοσκοπήσεις του προηγούμενου διαστήματος απέτυχαν παταγωδώς).
Επιπλέον ο Β. Μαρινάκης κάνει λόγο για διαδοχικά κρούσματα έλλειψης δεοντολογίας και αντικειμενικότητας..
κατά το παρελθόν, ενώ μέμφεται τη διοίκηση και το ειδησεογραφικό τμήμα για μεροληψία και προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στην εξώδικη δήλωση - διαμαρτυρία καθιστά σαφές ότι επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του ως μέτοχος του σταθμού.

Υ.Γ: Θυμίζουμε ότι στο τέλος της περασμένης εβδομάδας ο Β. Μαρινάκης είχε υποβάλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον των Γιάννη Αλαφούζου, Χρήστου Παναγόπουλου και Μπάμπη Παπαδημητρίου (τους έψαχναν οι αστυνομικοί στα πλαίσια του αυτοφώρου) και συγκεκριμένα για αναπαραγωγή συκοφαντικών δημοσιευμάτων από τα ηλεκτρονικά Μέσα του ΣΚΑΪ -(σε είδηση για την αποφυλάκιση του Αχιλλέα Μπέου, αναγνώστης έγραψε σχόλιο όπου αναφερόταν στον Β. Μαρινάκη συνδέοντας τον άμεσα με τα στημένα παιχνίδια).