ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Ο κυρ Σταύρος, ο κυρ Φώτης και ο (νέος) πρωθυπουργός

Ο Αβραμόπουλος θέλει, ο Δήμας λέει ότι δεν μπορεί γιατί έχει διάβασμα, ενώ από την πλευρά Βενιζέλου δεν κινείται τίποτε ΑΠΟΛΥΤΩΣ!..

Διαβάζοντας το Βήμα της Κυριακής των εκλογών στάθηκα κατ αρχάς σε δύο σημεία που έχουν να κάνουν με τη Νέα Δημοκρατία και δείχνουν τις δυσκολίες αναφορικά με το πρόσωπο του πρωθυπουργού που ανέφερε παρεμπιπτόντως και ο κυρ Φώτης (ο Κουβέλης).
Το πρώτο είναι ένα ρεπορτάζ του Βασίλη Χιώτη το οποίο αναφέρεται στις κινήσεις του Δ. Αβραμόπουλου για την επόμενη ημέρα καθώς και στην ψυχρότητα του αντιπροέδρου με τον Σαμαρά. Ως μεγάλο πρόβλημα αναφέρεται το «παρασκήνιο για το ποιος θα είναι αύριο πρωθυπουργός» ενώ επισημαίνεται ότι Σαμαράς και Αβραμόπουλος κινούνται στο ζήτημα αυτό σε αντίθετη τροχιά με τον αντιπρόεδρο να φωτογραφίζει τον εαυτό του ως τον..πλέον κατάλληλο για διακομματική συναίνεση.
Το δεύτερο έχει να κάνει με τη συνέντευξη, στον Αρη Ραβανό, του έτερου αντιπροέδρου της ΝΔ Σταύρου Δήμα που αν και αναφέρει ότι πρωθυπουργός σε «κυβέρνηση εθνικής ενότητας και συνευθύνης» πρέπει να είναι ο αρχηγός του πρώτου κόμματος, δεν ξεκαθαρίζει τον δικό του ρόλο για την επόμενη ημέρα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι μετά την ορκωμοσία της κυβέρνησης Σαμαρά θα το ρίξει στο διάβασμα βιβλίων…
Το όνομα του Δήμα «παίζει» τις τελευταίες ώρες για την πρωθυπουργία. Λέτε να ξέρει κάτι ο κυρ Σταύρος (ο Ψυχάρης);

ΥΓ: Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ και του Βενιζέλου δεν φαίνεται να κινείται ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτε!..  

Υ.Γ1: Ελέγχονται ως ανακριβείς οι φήμες ότι ο Σαμαράς θα χρησιμοποιήσει και εξωκοινοβουλευτικούς στην κυβέρνηση, όπως πχ τον κορίνθιο Τάκη με τα τατουάζ. Βέβαια κάποιοι δεν απέκλειαν να εξετάζεται τέτοιο ενδεχόμενο καθώς υπάρχει το προηγούμενο με τον Γ. Α. Παπανδρέου που ήθελε πολύ να αξιοποιήσει σε κυβερνητικό πόστο τον «πειραγμένο» τύπο από τον οποίο αγόραζε κανό και με τον οποίο ανέλυαν επί ώρες την οικονομική κατάσταση της χώρας!..