ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Που καταντήσαμε, ρε Μάρα...


@ Πλάκα – πλάκα, στην πλάκα λέγονται τα πιο σοβαρά πράγματα. οπότε την έκανε την αυτοκριτική του σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας, μεταξύ σοβαρού και αστείου, και αναρωτήθηκε απευθυνόμενος προς τη σύζυγο και συμπαρουσιάστρια του «που καταντήσαμε, ρε Φαίη» και «ας όψεται η κρίση που δεν μπορούμε να κάνουμε άλλη εκπομπή». Όπως; Εν πάση περιπτώσει, η αυτογνωσία είναι το πρώτο βήμα προς τη θέωση, άρα – δεν μπορεί – θα είναι καλό πράγμα…
@ Ξανά στις επάλξεις η Μάρα Ζαχαρέα, γεμάτη αυτοπεποίθηση και εμπειρία απ’ το πολιτικό ρεπορτάζ, εξηγεί τις πολιτικές ζυμώσεις, το πως και προς τα που των διερευνητικών εντολών. Όλα αυτά εκ δεξιών της κυρίας Στεφανίδου, ενίοτε και με τη συμμετοχή του Σταμάτη Μαλέλη.
@ Ο οποίος εκτός από την εις βάθος ανάλυση είναι ζαλωμένος και με το χρέος να διορθώνει on air τα λάθη της παρουσιάστριας, η οποία χθες θεώρησε σωστό να εξηγήσει στο..
τηλεοπτικό κοινό (μα γιατί;) ποιος ήταν ο Ζαχαριάδης και πως πέθανε υποφέροντας στα χέρια των Ναζί…
@ Σήμερα πάντως, ο κ. Μαλέλης είχε αναλάβει να ανεβάσει την πίεση του κ. Γιώργου Πάντζα, ο οποίος, απολύτως μεταξύ μας, μπέρδεψε το παλκοσένικο με τον ΣΥΡΙΖΑ.
@ Με… όρους κοινοβουλευτικής δημοκρατίας οι απειλές και οι προειδοποιήσεις εναντίον δημοσιογράφων πέφτουν βροχή και ευτυχώς που αντέδρασε η ΕΣΗΕΑ (και η ΠΟΕΣΥ και άλλες ενώσεις Τύπου).
@ Δεν ξέρεις, όμως και από που να φυλαχθείς. Αλλού είχαμε στρίψει το κεφάλι κι όταν δέχθηκε επίθεση ο Μπογδάνος του ΣΚΑΪ του είπαν ότι τον σακάτευαν λόγω Μνημονίου. Η μπάλα χάνεται εξακολουθητικώς…
@ Φυσικά, στα «Έβερεστ» της προβολής της η «Χρυσή Αυγή». Συνεντεύξεις από ‘δω, συνεντεύξεις από ‘κει, μεγάλη μερίδα των ΜΜΕ τη «βρίσκει» με όλο αυτό το μπάχαλο – κι ο λόγος δεν γίνεται μόνο για τον Σρόιτερ – και όπως είναι επόμενο γίνονται λάθη σημαντικά.

-από το mediablog