ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012

Όταν δάκρυσε ο Ψυχάρης…


Ένα δάκρυ κύλησε στο φρεσκοξυρισμένο μάγουλό του κι έσπευσε αμέσως να το σκουπίσει.
Δεν έπρεπε να τον δουν να κλαίει.
Δεν ήταν κανένας τυχαίος…
Ηταν ο άνθρωπος που κυβερνούσε την Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια…
Πριν από λίγο είχε ακούσει τον γιό του να λέει μπροστά σε ένα πολυπληθές κι ενθουσιώδες ακροατήριο: «Θα προσπαθήσω να πείσω όσους με έβλεπαν απλά ως γιο του Σταύρου Ψυχάρη και όχι ως τον Ανδρέα Ψυχάρη, γι΄αυτό επέλεξα να δώσω τη μάχη στην πρώτη γραμμή».
Ευτυχώς, σκέφτηκε, ο Μάνος τα είχε οργανώσει όλα άψογα και..
η συγκέντρωση πήγε πολύ καλά.

Ημουν κι εγώ εκεί!
Η αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής ήταν κατάμεστη από τους εκλεκτούς που είχαν προσκληθεί να ακούσουν την κεντρική προεκλογική ομιλία του Ανδρέα Ψυχάρη, υποψήφιο της ΝΔ στην Α Αθήνας. Αισθητή έγινε η παρουσία (χειροκρότησαν περισσότερο από όλους) του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Μ. Βορίδη (επιστρατεύτηκε για να προλογίσει τον Α. Ψυχάρη), του πρώην προέδρου της Βουλής Δ. Σιούφα, του παλαίμαχου Ι. Βαρβιτσιώτη, των πρώην υπουργών Αρ. Σπηλιωτόπουλου, Π. Παναγιωτόπουλου, Ι. Βαληνάκη, του Ευ. Αντώναρου και του Αδ. Γεωργιάδη.
Ολοι οι παραπάνω θα μπορούν αύριο-μεθαύριο να πουν «ήμουν κι εγώ εκεί!» και να εξαργυρώσουν το θερμό κι αυθόρμητο χειροκρότημα στον γιό του Σταύρου Ψυχάρη.