ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Γελάς, ε;


Παραμονές εκλογών Κυριακής 6ης Μαΐου 2012:
-Κωμικός ηθοποιός δηλώνει -με άκρα σοβαρότητα- ότι ο Σαμαράς είναι “μεγάλος τιμονιέρης”, χαρίζοντας ένα φαρδύ χαμόγελο στη μούμια του Μάο.
-Πρώην κνίτης κρατάει μούτρα σε δύο προέδρους της Νέας Δημοκρατίας που δεν τον άφησαν να μπει στο ψηφοδέλτιο επικράτειας. Αφού κράτησε την αναπνοή του επί μακρόν και κόπηκε εντελώς το οξυγόνο στον εγκέφαλο, ανακάλυψε τον μετασοσιαλιστικό παράδεισο στις λαϊκές δυνάμεις της… ορθοδοξίας.
-Πρώην δημοσιογράφος, νυν Βενιζελική, δηλώνει βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και εκδίδει δελτίο τύπου με πράσινο φόντο, για να ανακοινώσει την συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.
-Πρώην, νυν και αεί τηλεβιβλιοπώλης, ελληνορθόδοξος, αρχαιολάτρης, σύζυγος τηλεστάρ και -από χόμπι- δοκιμαστής γιαουρτιών, υιοθετείται από θυρωρό δεξιάς πολυκατοικίας.
-Γόνος μιντιακής οικογένειας, μετά την ανακαίνιση του “Μεγάρου” του πατρός του με 95 εκατομμυριάκια του ελληνικού λαού, οργανώνει πάρτι φίλων στο φουαγιέ. Είναι βαριά η καλογερική της Α’ Αθηνών.
-Εθνικός συνταγματολόγος και συγγραφέας νόμων (περί ευθύνης υπουργών) ανησυχεί για το..
μέλλον της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Έχει συγκυβερνήσει με νοσταλγό της χούντας, αφού τον έχει πρώτα χαρακτηρίσει σοβαρό και αξιόπιστο πολιτικό. Μνήμη αναζητείται…
-Πρώην “αρματιστής”, με σύνδρομα σοσιαλιστή, φλερτάρει με την ξανθιά άκρα αριστερά, αλλά παντρεύεται την μελαχρινή άκρα δεξιά.
-Πρώην τροτσκιστής, νυν υπουργός, δηλώνει ενοχές για τους νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής. Ενοχές, διότι άργησε να υιοθετήσει τις απόψεις τους.
-Πρώην εκσυγχρονιστές, σοκολατάκια φέροντες, χτυπούν την εξώπορτα της υπεύθυνης αριστεράς. Πρώην ανανεωτές πηδούν από τα παράθυρα.
-Πρώην πλασιέ υποβρυχίων και αεί σοσιαλιστής, σύζυγος “βλαχάρας”, πολιτικός κρατούμενος σε μετασκευασμένο κελί μοναχού, πρώην πλασιέ λιμνών, βουνών, οικοπέδων και ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Σε άλλες ειδήσεις, αγαπημένο παχύδερμο δηλώνει “μη οπαδός”.
Γελάς, ε;
Ωραία.
Τώρα σκέψου:
Ξημέρωμα Δευτέρας 7ης Μαϊου 2012, λίγο πριν την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης