ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Κυκλοφοριακή άνοδος για το Χωνί


Το Χωνί συνεχίζει να μας εκπλήσσει! Η νέα αντιμνημονιακή εφημερίδα φαίνεται πως ήρθε για να μείνει καθώς όχι μόνο κρατάει την κυκλοφορία της αλλά αυξάνει και τις πωλήσεις της. Την Κυριακή που μας πέρασε Το Χωνί πούλησε περί τις 15.000 φύλλα σημειώνοντας εντυπωσιακή άνοδο σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα.
Βέβαια όλες οι εφημερίδες ήταν ανεβασμένες κυκλοφοριακά αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα καινούργιο φύλλο χωρίς προσφορές και πόρους, που στηρίζεται στην εθελοντική συμβολή των συντελεστών του και το κυριότερο: το Χωνί είναι μια εφημερίδα που δεν έχει διαφημιστεί σε τηλεόραση και άλλα παραδοσιακά Μέσα, παρά μόνο μέσω διαδικτύου.
Αν και ορισμένοι κάνουν λόγο για «αντιμνημονιακές φούσκες» και..«παρά φύση γάμους» (συνεργασία του ΕΠΑΜ με την «θρησκόληπτη παλαιοδεξιά» ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του Παπαθεμελή) εμείς θα ευχηθούμε καλή συνέχεια στην προσπάθεια των Καζάκη, Κακλαμάνου και Χριστοφορίδη.
Υ.Γ: Το ΧΩΝΙ δίνει βήμα σε πολλούς bloggers, φιλοξενώντας στήλες τους κάθε Κυριακή στην εφημερίδα. Απλά έξυπνο…