ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ο Κυριακίδης εκλήθη στην ΕΣΗΕΑ για το χάος στην Espresso

Απεργίες και σε Ισοτιμία - Κέρδος

Μπαράζ απεργιακών κινητοποιήσεων στο χώρο του Τύπου. Στην εφημερίδα Espresso συνεχίζονται οι 24ωρες απεργίες καθώς η εργοδοσία αρνείται να πάρει πίσω τις απολύσεις και συνεχίζει να επιδεικνύει παράνομη και αντεργατική συμπεριφορά. Τα διοικητικά συμβούλια των ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ, ΕΤΗΠΤΑ και ΕΦΕ έχουν καλέσει σε συνάντηση αύριο (Πέμπτη) το πρωί τον Πέτρο Κυριακίδη, πρόεδρο της εργοδότριας εταιρείας ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτόν. Στη συνάντηση με τον Κυριακίδη οι Ενώσεις θα επιδιώξουν την επίτευξη εργασιακής ειρήνης καθώς και την επίλυση των εργασιακών θεμάτων που έχουν ανακύψει μετά τις τελευταίες απολύσεις.
Την ίδια ώρα οι εργαζόμενοι της εφημερίδας «ΙΣΟΤΙΜΙΑ» και της ιστοσελίδας «isotimia.gr» προχωρούν σε..
24ωρη απεργία (από το πρωί της Πέμπτης έως τις το πρωί της Παρασκευής) καθώς αντιμετωπίζουν την παρατεταμένη ασυνέπεια της εργοδοσίας ως προς την καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών τους.
Το ίδιο ακριβώς σκηνικό και στην εφημερίδα «ΚΕΡΔΟΣ» και στην ιστοσελίδα «kerdos.gr» όπου η εργοδοσία πληρώνει το προσωπικό όποτε το θυμηθεί. Οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε απεργία από τις 15.00 σήμερα Τετάρτη έως τις 15.00 αύριο Πέμπτη.