ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Οι νέες απειλές Κουρή,ο καντινιέρης της Αυριανής και η ένσταση του Χατζηνικολάου

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΑΕΡΑ" ΤΟΥ ALTER

Η προσπάθεια του νέου Δ.Σ. του Alter να ανακτήσει τον "αέρα" του καναλιού με απειλές και "προειδοποιήσεις", έπεσε στο κενό μπροστά στην αποφασιστικότητα των απλήρωτων εργαζόμενων. Η πραξικοπηματική απόπειρα τρομοκράτησής τους ώστε να πάψει ο σταθμός να εκπέμπει τις κάρτες που ενημερώνουν τον κόσμο για τα όσα γίνονται σε βάρος τους και για τα τεκταινόμενα στον χώρο των ΜΜΕ, δεν πέρασε.
Η πρόθεση της νέας διοίκησης (σ.σ.: όλοι του περιβάλλοντος Κουρή, ακόμη κι ο... καντινιέρης της "Αυριανής"), βρήκε αντίθετο ακόμη και το Νίκο Χατζηνικολάου αν και πρόσφατα διαμήνυσε ότι "οι εργαζόμενοι δεν είναι δίκαιοι απέναντι στο Γιώργο Κουρή"! Ο ίδιος χαρακτήρισε ως κατακριτέα την απειλή προς τους εργαζόμενους εκ μέρους των μελών του Δ.Σ., μιλώντας τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Δημήτρη Τρίμη.

Κατά τα άλλα, η νέα διοίκηση υποσχέθηκε γραπτή (επιτέλους!) πρόταση για την καταβολή των δεδουλευμένων σε όλους και αποζημιώσεων σε όσους επιλέξουν να φύγουν από το Alter. Η πρόταση θα υποβληθεί την Δευτέρα και τα μέλη του ΔΣ θα περιμένουν τις αντιπροτάσεις των εργαζομένων. Θεωρούν, μάλιστα, σίγουρο ότι θα υπάρξουν αντιπροτάσεις, άρα ξέρουν ότι η πρόταση δεν θα είναι αυτή που περιμένουν οι 650 απλήρωτοι!
Εδώ θα πρέπει να τους πούμε ότι...
...ΑΝ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ, ΑΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ!

Κατά τα άλλα, η νέα διοίκηση αποκάλυψε ότι υπάρχει όχι μόνο ένας επενδυτής (σ.σ.: δεν αναφέρουν το όνομά του, αλλά... "χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει"!), αλλά και δεύτερος του οποίου επίσης δεν αποκαλύπτουν το όνομα! Τι σημαίνει αυτό;
ΟΤΙ ΤΟ ALTER ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑ"!
Και επειδή θα ξαναγίνει πρώτο αν λειτουργήσει ξανά, ας φροντίσουν να αποπληρώσουν τους εργαζόμενους γιατί αυτοί θα το φέρουν πάλι στην 1η θέση!