ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Κρυφτούλι στο ΑLTER με τον Μάρκουλη, τα Ζουζούνια και τον Γιαννίκο

Η γνωστή κάρτα που κατήγγειλε τη διοίκηση του ΑLTER για τα «κατορθώματά» της έπεσε και πάλι στις οθόνες καθώς οι απλήρωτοι εδώ και μήνες εργαζόμενοι (οι περισσότεροι βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας) παρενέβησαν στη ροή του προγράμματος θεωρώντας ότι ο Γιαννίκος τους κοροϊδεύει για άλλη μια φορά «παίζοντας» διαφημίσεις προϊόντων των άλλων εταιρειών του.
Οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε γενική συνέλευση, παρουσία του προέδρου της ΕΣΗΕΑ Δ. Τρίμη, και μετά από παρέμβαση και του γενικού διευθυντή του καναλιού Βασίλη Κοσμόπουλου αποφασίστηκε η κάρτα να «παίζει» πριν και μετά τις διαφημίσεις ενώ δέχθηκαν να συνεχίσει να προβάλλεται το μαγνητοσκοπημένο πρόγραμμα και oι επαναλήψεις. Για αύριο έχει προγραμματιστεί συνάντηση του Διασωματειακού με τον..διευθύνοντα σύμβουλο του ALTER Κώστα Γιαννίκο (αυτού που δένει τα χέρια του με κασκόλ). Οι εργαζόμενοι προειδοποιούν πως αν συνεχιστεί η κοροϊδία θα κατεβάσουν τον διακόπτη στο κανάλι.