ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Το νέο project του e-tetradio για ραδιοφωνικούς παραγωγούς

Είσαι νέος ραδιοφωνικός παραγωγός;
Είσαι ήδη ραδιοφωνικός παραγωγός χωρίς εκπομπή;
Φτιάξε το προφίλ σου στο www.e-tetradio.gr και ανέβασε την εκπομπή σου!

Το e-tetRadio, το site για το ραδιόφωνο και την μουσική, δημιουργεί για πρώτη φορά έναν ξεχωριστό χώρο μέσα στην ύλη του για την υποδοχή των demo νέων αλλά και ήδη γνωστών και έμπειρων παραγωγών.
Το e-tetradio αγαπάει το ραδιόφωνο και πιστεύει στους ραδιοφωνικούς παραγωγούς. Περισσότερα από δύο χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης και με έρευνα, ρεπορτάζ, παρατήρηση και εποικοδομητικό σχολιασμό προσπαθεί να βοηθήσει να αναδειχθεί το καλό ζωντανό ραδιόφωνο.
Η νέα αυτή ενότητα που δημιουργεί τώρα έχει αυτόν ακριβώς το στόχο. Οι υπεύθυνοι του site προχωρούν στο στήσιμο μίας ραδιοφωνικής database, για ραδιοφωνικούς παραγωγούς, και παλιούς έμπειρους επαγγελματίες που πιθανότατα είναι εκτός ραδιοφώνου αυτήν την εποχή αλλά και..φυσικά καινούργιους υποψήφιους με μεράκι για το ραδιόφωνο.
Η ενότητα αυτή θα περιλαμβάνει ένα πλήρες προφίλ για κάθε έναν παραγωγό: πληροφορίες για τους ίδιους - φωτογραφία - αλλά και πιλότους (ντέμο) εκπομπών τους.
Τα ντέμο, οι πιλότοι που θα στέλνουν όσοι ενδιαφέρονται να ανεβάσουν την εκπομπή τους και να δημιουργήσουν το προφίλ τους στο e-tetradio πρέπει να είναι 15λεπτης διάρκειας.
Περισσότερες πληροφορίες για κάθε ενδιαφερόμενο στο www.e-tetradio.gr

Stay tuned @ e-tetRadio!