ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Τα Γαλλικά του Παμπούκη και ο Χρήστος Λαμπράκης



(...)Πολλοί ειναι αυτοί που χαρακτηρίζουν ως υπερφίαλο τον Xάρη Παμπούκη και μάλιστα διηγούνται ένα επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον παραιτηθέντα αν. υπουργό Ανάπτυξης και τον αείμνηστο Χρήστο Λαμπράκη.
Κάποτε λέει ο Παμπούκης επισκέφτηκε ως απεσταλμένος του Γιώργου Παπανδρέου, τον Χρήστο Λαμπράκη. Ο αείμνηστος εκδότης τον δέχτηκε με τη γνωστή του ευγένεια στο γραφείο του και άρχισε η συζήτηση με γενικότητες. Κάποια στιγμή, ο Χάρης που ήξερε ότι ο Λαμπράκης μιλούσε τέλεια γαλλικά άρχισε να του μιλάει στη γλώσσα του Αστερίξ. Έκπληκτος ο Χρήστος Λαμπράκης προσπαθούσε να καταλάβει τι μύγα τσίμπησε τον Παμπούκη και του μιλούσε Γαλλικά. Κοιτούσε αμήχανα δεξιά και αριστερά για να δει αν είχε μπει τρίτος στο γραφείο του. Και με απορία τον ρώτησε: «Γιατί κ. Παμπούκη μου μιλάτε στα Γαλλικά;». «Για να μην μας καταλαβαίνουν οι κοριοί της ΕΥΠ, κ. Πρόεδρε». Περιττεύει να αναφέρουμε τι..γνώμη σχημάτισε ο αείμνηστος Χρήστος Λαμπράκης για τον Παμπούκη.
-Διαβάστε: Ο «κονσιλιέρε» που ήθελε να γίνει Λιβάνης του Γιώργου