ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2011

45 δημοσιογράφοι του Alter στήνουν δικό τους site!Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στον τηλεοπτικό σταθμό Alter την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου με αποτέλεσμα, όπως είναι επόμενο, να αναβάλλεται η έναρξη του προγράμματος. Μετά τη διγλωσσία των υπευθύνων του καναλιού για το πότε θα εξοφληθούν τα δεδουλευμένα τους, πολλοί δημοσιογράφοι προχωράνε σε κινήσεις που έπρεπε να είχαν κάνει εδώ και καιρό σε σχέση με το επαγγελματικό τους μέλλον.
Ετσι όπως διέρρευσε στο διαδίκτυο (star.gr) 45 δημοσιογράφοι του Alter αποφάσισαν να στήσουν το δικό τους site όπου θα γίνεται αυτοδιαχείριση και σύμφωνα με το καταστατικό δεν θα υπάρχει ούτε διευθυντής, ούτε αρχισυντάκτης. Κάθε δημοσιογράφος έχει καταβάλει ως κεφάλαιο το ποσό των 280 ευρώ και στο site θα γράφει ο καθένας στον τομέα του και ανάλογα με το ρεπορτάζ που έκανε στο κανάλι ή την ειδίκευση που είχε (πολιτικό, ελεύθερο, οικονομικό, υπουργεία κλπ).