ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2011

Απλήρωτοι για μήνες (και) στο CRETA CHANNEL του ΗρακλείουΠροβλήματα δεν αντιμετωπίζουν μόνο τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, ΑΛΤΕΡ κλπ. Ελλειψη ρευστότητας είναι η επίσημη δικαιολογία της ιδιοκτησίας του τηλεοπτικού σταθμού CRETA CHANNEL του Ηρακλείου Κρήτης πού έχει απλήρωτους τους εργαζόμενους εδώ και πολλούς μήνες!
Οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους προσπαθούν να βρουν τρόπους συνεννόησης με την ιδιοκτησία, που επιχειρεί με σπασμωδικές κινήσεις και ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων (καθιερώνοντας την εκ περιτροπής εργασία) να αντιμετωπίσει την έλλειψη ρευστού στην επιχείρηση. Όλο αυτό το διάστημα οι δημοσιογράφοι καθώς και το υπόλοιπο προσωπικό την έβγαλαν (και το καλοκαίρι) με «χαρτζιλίκι», κάνοντας υπομονή που..πλέον εξαντλήθηκε.
Με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ) τίθεται αλληλέγγυο στον αγώνα των εργαζομένων για αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και ζητά από την ιδιοκτησία του καναλιού να ανταπεξέλθει άμεσα τις υποχρεώσεις της, ειδάλλως θα κινήσει τις νόμιμες διαδικασίες.