ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Περιζήτητοι οι μπλόγκερς σε εφημερίδες, περιοδικά και ραδιόφωνα


Τελικά θα συνεργαστεί ο πρώην διευθυντής (της Γιάννας), πρώην εκδότης (των Αποκαλύψεων) και νυν μπλόγκερ, Σεραφείμ Κοτρώτσος με τον Oμιλο της Real Group; Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται και μάλιστα αγωνιούν για το που θα πάει (ραδιόφωνο, εφημερίδα) και το τι ακριβώς θα αναλάβει. Ενας απλός μισθωτός λοιπόν κι ο Κοτρώτσος; Ή μήπως πρόκειται να αναλάβει επιτελική θέση δίπλα στον Νίκο Χατζηνικολάου;
Κάποιοι είναι σίγουροι πως ακόμη κι αν δεν του ανατεθεί από την αρχή επιτελικός ρόλος σίγουρα έχει και τις δυνατότητες αλλά και τον τρόπο για να το καταφέρει αργότερα.
Μερικοί είπαν ότι ο Κοτρώτσος με αφεντικό τον Χατζηνικολάου τουλάχιστον δεν θα αγωνιά για το αν θα πληρωθεί (πρώτα ο Θεός) στο τέλος του μηνός, όπως αγωνιούσαν κάποιοι άλλοι εργαζόμενοι πριν από λίγο καιρό και οι οποίοι περιμένουν ακόμη να τους καταβληθούν αποζημιώσεις και δεδουλευμένα πολλών μηνών.

Υ.Γ:
Τελικά αποδεικνύεται πως οι μπλόγκερς είναι περιζήτητοι από τους ιδιοκτήτες εφημερίδων, περιοδικών και λοιπών MME. Θυμίζουμε οτι και ο..Κωστόπουλος αναζητά (ευτυχισμένους) μπλόγκερς για να συνεργαστεί μαζί τους στην ΙΜΑΚΟ.