ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

«Καταργούν 1.200 εφημεριδοπώλες, 300 υπαλλήλους του πρακτορείου και 5.000 περίπτερα-ψιλικατζίδικα»

από τον Γ. Θεοχάρη / Ενημέρωση και Επικοινωνία Εφημεριδοπωλών Αθηνών

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΕΣ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΟΥΝ
ΝΑΙ! ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΕΣ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΟΥΝ!
Στα 90 χρόνια παρουσίας στη διανομή τύπου, τους καταλογίζεται μία μόνο ημέρα απεργίας και αυτή κατόπιν της πρώτης επίθεσης στο μεροκάματό τους (11/2/2009) από τους μεγαλοεκδότες, οι οποίοι διαφεντεύουν τον τύπο όλης σχεδόν της Ελλάδας και μαζί και την τύχη κάθε πολίτη αυτού του τόπου.
Μετά από τρίχρονο δικαστικό αγώνα οι εφημεριδοπώλες δικαιώθηκαν σε δύο δίκες, οι οποίες υποχρέωναν τα πρακτορεία -τα οποία απαρτίζονται από τους μεγαλοεκδότες- σε συμμόρφωση των αποφάσεών τους.
Μέχρι σήμερα αδιαφορούν για τις αποφάσεις της δικαιοσύνης και επανέρχονται με νέα επίθεση αυτή την φορά στο όνομα του ανοίγματος του επαγγέλματος του εφημεριδοπώλη στοχοποίησαν ολόκληρο το μεροκάματο και του εφημεριδοπώλη και του περιπτερά-ψιλικατζή!
Μας καταργούν! Ναι! Μας καταργούν και εμάς και..τους 5.000 περίπτερα-ψιλικατζίδικα, δηλαδή πετάνε στο δρόμο 1.200 εφημεριδοπώλες και 300 υπαλλήλους του πρακτορείου και 5.000 περίπτερα-ψιλικατζίδικα, τα οποία προφανώς θα οδηγηθούν σε μαρασμό και κλείσιμο.

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ!!!

Οι αδίσταχτοι και αιμοδιψείς αυτοί "κύριοι" έχουν χρησιμοποιήσει απίθανες μεθόδους κατασυκοφάντησης των μεροκαματιάρηδων που αψήφησαν καύσωνες, βροχές, χιόνια, σεισμούς....για να είναι παρόντες στο καθήκον της ενημέρωσης!!!
Η τελευταία επινόηση ήταν η ψεύτικη εξαγγελία απεργίας μες το Σαββατοκύριακο. Έτσι, παρέσυραν και τους μικρούς εκδότες να κυκλοφορήσουν τις Κυριακάτικες εκδόσεις το Σάββατο.
Δεν θέλω να αναφερθώ λεπτομερώς στην εξαπάτηση των διαφημιζομένων στα έντυπά τους με πλαστές και μαγειρεμένες κυκλοφορίες.. ούτε βέβαια και στην τρομοκρατία με "φουσκωτούς" στον χώρο εργασίας και σε πολλά πολλά άλλα...

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ... ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!