ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Παίζει με άδεια Εξέδρα



ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση της «Εξέδρας» από τον ΔΟΛ στον Μιχάλη Ανδρουλιδάκη και άρχισαν οι ομαδικές αποχωρήσεις συντακτών. Από τους 52 συνολικά, έχουν πάρει τις (εγγυηθείσες από τη Μιχαλακοπούλου) αποζημιώσεις τους οι 30 και ενδέχεται να υπάρξει και συνέχεια.
Το ενδιαφέρον είναι ότι κάποιοι απ' αυτούς που έφυγαν, δέχθηκαν προτάσεις να επιστρέψουν κατόπιν εορτής στην «Εξέδρα» με μειωμένη αμοιβή.
Στο σύνολό της πάντως η διευθυντική ομάδα του φύλλου είπε «αντίο». Και ο επικεφαλής Β. Σαμπράκος και ο διευθυντής σύνταξης Δ. Κωνσταντινίδης και οι αρχισυντάκτες Γ. Σερέτης, Γ. Κοσμάς, Βασιλική Παπαντωνοπούλου, Λ. Αντωνόπουλος και Κ. Αντωνόπουλος. Συν οι βασικοί ρεπόρτερ των μεγάλων ομάδων, συν ο αρθρογράφος Αλ. Σπυρόπουλος. Οπως καταλαβαίνετε, απαιτείται επειγόντως ενίσχυση της εφημερίδας για να μην χάσει την όποια δυναμική της. Αλλά όπως γνωρίζουν όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό, οι μετεγγραφές χρειάζονται λεφτά..και όχι φιστίκια.
-Xρ. Ξανθάκης / Μεσα & media / K.E.