ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Αγωγές ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι στον Alter

Γενική συνέλευση των δημοσιογράφων θα γίνει αύριο στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER που εδώ και μέρες βρίσκεται εμπρός στην προοπτική να διακόψει οριστικά την λειτουργία του. Μολονότι οι τράπεζες φαίνεται «να βγάζουν την πρίζα» του καναλιού του Μπουρναζίου, η ιδιοκτησία του σταθμού φαίνεται να καταβάλει τις «ύστατες»(;) προσπάθειες για την διάσωση του.
Λέγεται ότι χτες ο Γιώργος Κουρής είχε σύσκεψη με τα στελέχη του καναλιού και ότι ό Νίκος Χατζηνικολάου βολιδοσκόπησε τους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς ώστε να εκπέμπει το κανάλι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Η προσπάθεια αυτή του δημοφιλούς παρουσιαστή απέτυχε διότι δεν συμφώνησαν τελικά οι τεχνικοί του καναλιού.
Ο Κώστας Γιαννίκος που είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Πάνο Σόμπολο τον διαβεβαίωσε ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχει νεότερα για τα οφειλόμενα χρήματα στους εργαζόμενους. Λέγεται ωστόσο ότι δημοσιογράφοι και τεχνικοί που πλέον αντιμετωπίζουν με καχυποψία τα λεγόμενα του Κ. Γιαννίκου, ετοιμάζονται να προχωρήσουν (πέρα από τα ασφαλιστικά μέτρα) και σε αγωγές αφού.. συμπληρώνονται πέντε μήνες χωρίς να έχουν πληρωθεί και ανησυχούν πλέον για τα ασφαλιστικά τους δικαιώματα.
από: iefimerida.gr