ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Λουκέτα και απολύσεις στην «μπουτίκ» του Βλαστάρη

«Θα το κάνουμε μπουτίκ εδώ μέσα» είχε πει μιλώντας στους εργαζόμενους ο Γιάννης Βλαστάρης, όταν εμφανίστηκε ως νέος ιδιοκτήτης των εφημερίδων «Ισοτιμία», «Score Live» και «Financial Box», τις οποίες αγόρασε από τον Γιώργο Κυριακίδη με δάνειο από την τράπεζα “Proton”, (ναι εκεί όπου ανέλαβε πρόεδρος ο πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ Ντ. Σπέκχαρντ).
Δεν πέρασαν όμως λίγες μέρες και η «μπουτίκ» άρχισε τις απολύσεις, με το κλείσιμο της μίας από τις τρεις εφημερίδες, της «Financial Box», χωρίς να γίνει η παραμικρή συζήτηση για απορρόφηση των εργαζομένων στην επίσης οικονομική «Ισοτιμία».
Πρόκειται για έξι εργαζόμενους συνολικά που έμειναν χωρίς δουλειά. Η ανακοίνωση των απολύσεων έγινε την Παρασκευή αργά το απόγευμα (την ώρα που οι πολιτικοί έχουν μάθει να περνάνε «στα μουλωχτά» τροπολογίες στη Βουλή) και τη Δευτέρα οι συνάδελφοι κλήθηκαν να υπογράψουν για να πάρουν τις αποζημιώσεις τους, χωρίς κανενός είδους διάλογο ή προσπάθεια απορρόφησής τους σε... άλλα μέσα του ομίλου «Αδελε». Ωραίο ξεκίνημα!

Ο “πάλιουρας” / από το syspeirosi.wordpress.com