ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Τέλη Φεβρουαρίου στο διαδίκτυο το Billboard Greece

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΠΕΤΡΙΔΗ, ΜΑΡΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ
Τέλη Φεβρουαρίου ξεκινάει τη λειτουργία του το Billboard Greece στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.billboard.com.gr. Θα αποτελεί την ελληνική έκδοση του αμερικάνικου Billboard, ενός από τους μεγαλύτερους μουσικούς τίτλους παγκόσμια. Tο Billboard Greece θα είναι ένα αυτόνομο, ολοκληρωμένο, μουσικό περιοδικό. Σε άμεση συνεργασία με το αμερικάνικο Billboard θα διαθέτει αποκλειστική πρόσβαση σε όλο το δημοσιογραφικό υλικό του (κείμενα, βίντεο, μουσική, συνεντεύξεις, πρώτες μεταδόσεις κτλ).
Το ρεπερτόριό του θα αφορά και την ελληνική και την διεθνή μουσική σκηνή και.... θα επεκτείνεται σε όλα, ανεξαιρέτως, τα είδη μουσικής. Θα περιέχει συνεντεύξεις, αποκλειστικές μεταδόσεις τραγουδιών, reviews συναυλιών σε real time, δισκοκριτικές, αφιερώματα και δίπλα σ'αυτά την πιο ενημερωμένη ατζέντα για όλες τις μουσικές εκδηλώσεις.
Από το billboard.com.gr δεν θα λείπουν τα δύο βασικά επίσημα αμερικάνικα charts, το «Billboard 200» και το «Hot 100».
Σύμβουλος έκδοσης στο Billboard Greece είναι ο Γιάννης Πετρίδης, με τη Μαρία Μαρκουλή και τον Δημήτρη Κανελλόπουλο δίπλα του. Τη δημοσιογραφική ομάδα του απαρτίζουν γνωστά ονόματα του μουσικού ρεπορτάζ.