ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Πικρίες για το φλερτ της Ντόρας με τους opinion leaders


Πικρία νιώθει ο δημοσιογράφος Γιάννης Κουρτάκης για τη στάση και τις επιλογές της Ντόρας Μπακογιάννη στο χώρο των media. Μέσα από την προσωπική του στήλη Πολιτικός Καφές ο υπεύθυνος του site parapolitika.gr εκφράζει το παράπονό του επειδή «η Ντόρα φλερτάρει με τους δημοσιογράφους της κεντροαριστεράς και γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της, όσους επέλεξαν να κινούνται στον χώρο της κεντροδεξιάς».
Ο Κουρτάκης επικρίνει την Μπακογιάννη που «αποθέωνε και συνεχίζει να αποθεώνει τον Πρετεντέρη, την Τρέμη, και τον Βλαστάρη θεωρώντας τους μεγάλους και τρανούς» ενώ της επισημαίνει ότι δεν διδάχτηκε από τα λάθη που την οδήγησαν στην ήττα στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ.
Ο δημοσιογράφος κουνώντας το δάχτυλο στη Ντόρα της προσάπτει ότι «προσέλαβε στον 984 ότι πιο αριστερό υπήρχε» ενώ αυτόν τον αγνόησε (βολεύτηκε αργότερα στο Δημοτικό Ραδιόφωνο).
Μπαίνοντας στο mood και στη λογική του Γιάννη Κουρτάκη εικάζουμε ότι η Ντόρα φλέρταρε και θα φλερτάρει με τους... δημοσιογράφους της «κεντροαριστεράς» ίσως επειδή τους θεωρεί (και δικαίως) πιο προχωρημένους σε όλα τα επίπεδα – παιδεία, μόρφωση, αμφιθέατρα, «χειρόγραφο», πειθώ, ευχέρεια λόγου κ.α. – που ως εκ του τούτου τους κάνουν πιο ικανούς στο να διαμορφώνουν (την κοινή) γνώμη, να διαπλέκονται και να είναι πάντα «μέσα στα πράγματα».

Διαβάστε το σχόλιο του Κουρτάκη στο parapolitika.gr