ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Οι ασυμβίβαστοι της ΕΡΤ...



Να γίνει έλεγχος για το αν στο μόνιμο προσωπικό της κρατικής τηλεόρασης υπάρχουν δημοσιογράφοι που έχουν παράλληλη απασχόληση και δεν την δήλωσαν. Αυτό ζήτησε ο εκτελών χρέη προέδρου στο δ.σ. της ΕΡΤ Θανάσης Παπαγεωργίου και κάποιοι στην Αγία Παρασκευή έχασαν τον ύπνο τους.
Την ίδια ώρα όπως φαίνεται, στην προκήρυξη για την πρόσληψη των συμβασιούχων θα ισχύει το ασυμβίβαστο παράλληλης απασχόλησης. Ετσι στην ΕΡΤ δεν θα μπορούν να προσληφθούν όσοι εργάζονται σε άλλο ραδιοφωνικό ή τηλεοπτικό σταθμό, δουλεύουν σε site ή τηλεοπτικό περιοδικό.
Επίσης δεν θα υπάρχει το κριτήριο της πρότερης εμπειρίας στην ΕΡΤ - έδινε προβάδισμα στους απολυμένους τριμηνίτες που εργάζονταν χρόνια στην κρατική ραδιοτηλεόραση - υφίσταται όμως το κριτήριο της εμπειρίας σε ΜΜΕ.
Κάποιοι μετ΄επιτάσεως διαδίδουν πως στο... ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής υπάρχουν ήδη λίστες με ονόματα προς πρόσληψη μέσω της σύμβασης εργασίας. Οχι που δεν θα υτήρχαν...