ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

To NOVA «αδειάζει» Καραλή, παίρνει Σπυρόπουλο!




Σε δυσμενή θέση βρίσκεται ο Γιάννης Καραλής στο συνδρομητικό κανάλι (NOVA) όπως μας ενημερώνει το μπλογκ basketopinions. Ο σχολιαστής και αρθρογράφος που θεωρείται από τα «ισχυρά όπλα» του καναλιού φαίνεται ότι πηγαίνει στην άκρη, στο πλαίσιο των σαρωτικών αλλαγών που ετοιμάζονται. Ο περιορισμός των αρμοδιοτήτων του Γιάννη Καραλή είναι κάτι που όπως λέγεται δεν αρέσει στον ίδιο και αναμένεται η αντίδραση του.
Από την άλλη πλευρά ακούγεται ότι η NOVA παίρνει τον Αλέξη Σπυρόπουλο γιατί θέλει λέει να ανεβάσει το επίπεδο με τον διανοούμενο σπορτκάστερ ...του MEGA.
Όπως μας πληροφορεί και το (πάντα ενημερωμένο) basketopiniοns το συνδρομητικό κανάλι (NOVA) έχει κάνει πρόταση στον Αλέξη Σπυρόπουλο και αναμένει την απάντηση του.
Ο δημοσιογράφος που είναι στο δυναμικό του MEGA και αρθρογραφεί στην Ελευθεροτυπία θεωρείται ό,τι καλύτερο για την ενίσχυση του καναλιού εν όψει του Τσάμπιονς Λιγκ. Για τους καλά γνωρίζοντες η πρόταση που του έγινε είναι εξαιρετική και είναι θέμα χρόνου η (θετική) απάντηση του.